Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy működik egy randi?
Volt már randim,nem az a része érdkel.
Hanem utána,nekem saját lakásom van,hanyadik alkalom után illok felhívni a férfit,nem szexre csak egy üccsire vagy kávéra?
Legutóbbi ismerkednéél a srác nagyon felszeretett volna jönni,ami szinte átment szánalom kategóriába,de úgy éreztem korai az elsőn,után igaz volt még két randi,de akkor se akartam felhívni,mert nem nagyon ismertem
Most ismerked egy sráccal,vele egy faluba lakunk,benne jobban megbízok mint az előzőbe.
Mégis bizonytalan vagyok,hogy ha felajánlom x randi után h jöjjön fel,nem fogja-e azt hinni,hogy szexelni akarok
Komoly kapcsolatot keresek nem kalandot.
A felhívás az egy nagyon erős jel a szexre. Persze nem jelenti azt hogy az is fog történni (engem is volt hogy hívtak már fel és csak szimplán jól elvoltunk), de attól még jel marad, ami nagyon könnyen félreérthető. Ha mégis szex történne, utána is lehet folytatni, de lehet persze hogy nem akar már a másik fél semmit és eltűnik. Vagy szexkapcsolatnál többet nem szeretne. Ezt neked kell eldönteni, hogy mennyire férnek bele.
Ha nem akarsz szexet, akkor ne hívd fel és még említeni se említsd, hogy majd egyszer. Szimplán ha feljönne a téma (mint a szánalmas srácnál) egyszer megmondod hogy nem; ha még egyszer felhozza, akkor meg otthagyod. Pont azért, mert nagyon könnyen félreérthető.
Itt az a kérdés, hogy miért akarod őket felhívni magadhoz, ha nem szexelni akarsz? Kb. minden mást lehet máshol csinálni.
Beszélgetni akarsz? Irány egy park vagy akármi. Kávézni? Mehetsz kávézóba. Filmezni? Mozi. Ebéd/vacsora? Menjetek étterembe.
Mire gondoljon szerencsétlen pali, ha felhívod magadhoz? Ha nem azt akarod, akkor hívd fel magadhoz és tedd mellé, hogy nem azért hívod fel, hogy szexeljetek, hanem... akármi. És akkor nem fog ezen rugózni az agya.
Úgy értem haza kísér,vagy haza a visz és puszi puszi mehet haza?
Az előzőnél.nagyon kellemetlen volt h a parkolóba beszéltünk még egy csomót,majd mondta h felkísér utána a lépcsőházba mondta mondta mondta... és mikor csuktam volna az ajtót oda tette a lábát meg a fejét és.mondta mondta
Ne engedd hogy hazakísérjen az első randiknál, azt sem tudod kicsoda. Ha kocsival hazadobna, akkor egy kicsit távolibb helyet mutass neki, ahol kiszállsz és hazamész (és persze ne eldugott legyen, hanem nyílt és jól bevilágított). Ha jönne veled, mondd hogy nem, köszönöm. Ha elkezd tapadni rád és erőszakoskodni, mint ez a barom akit mondtál, akkor el lehet kezdeni fenyegetni, hogy ha nem áll le, akkor hívod pl. a rokonodat. Még durvábbnál már a rendőrséget.
Elég félelmetesnek hangzik hogy még az ajtót se engedte becsukni, örülj hogy nem történt semmi baj. De ez a durvább esetek közé tartozik, valami nagyon ostobával voltál együtt. Szerencsére nem lett belőle gond, de legyél sokkal óvatosabb.
Utolsó akkor nem ijedetem meg,kis 12 lakásos lépcsőház ha kiabálok segítenek a szomszédok /remélem/
Most nagyjából ismerem az illetőt nem vakrandi lenne :)
Miért hiszik a pasik azt hogy ha felhívjuk a lakásunkra akkor szexet akarunk?
Nyilvánvaló hogy kényelmesebb otthon, főleg télen, kinek van kedve a hideg utcákat járni, vagy tömött zajos kávézókban hallgatni mások fecsegését?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!