Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy működik egy randi?

Figyelt kérdés

Volt már randim,nem az a része érdkel.

Hanem utána,nekem saját lakásom van,hanyadik alkalom után illok felhívni a férfit,nem szexre csak egy üccsire vagy kávéra?

Legutóbbi ismerkednéél a srác nagyon felszeretett volna jönni,ami szinte átment szánalom kategóriába,de úgy éreztem korai az elsőn,után igaz volt még két randi,de akkor se akartam felhívni,mert nem nagyon ismertem

Most ismerked egy sráccal,vele egy faluba lakunk,benne jobban megbízok mint az előzőbe.

Mégis bizonytalan vagyok,hogy ha felajánlom x randi után h jöjjön fel,nem fogja-e azt hinni,hogy szexelni akarok

Komoly kapcsolatot keresek nem kalandot.

2019. okt. 26. 15:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
66%

Ha értelmes a pasid, akkor nem fogja azt hinni hogy szex miatt hívod magadhoz. Ha ilyen kis bugriska, akkor igen. De higgyen amit akar, te tartsd magad ahhoz amit szeretnél. De ez ne legyen szempont hogy ő mit akar. Teljesen egyértelmű hogy a lakás nem csak szexre való, tehát nem kötelező semmi olyan amit te nem szeretnél.

Ezt minden kultúrált jóérzésű ember tudja.

Nekem sok ilyen volt hogy néhány randi után ittaludt nálam a pasi, mégsem érezte jelnek hogy akkor zöld utat kapjon.

2019. okt. 27. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!