Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a gond, ha 2-3 randi után azt mondja a nő, hogy mégsem működik a dolog?
Szóval párszor randiztunk, nagyon jól éreztük magunkat, Ő is így látta, majd egyszer csak azt mondta, mégsem működik, nincs bennünk semmi közös... Hidegzuhany volt, mert én nagyon jól éreztem magam vele és el tudtam volna képzelni vele sokkal többet is.
Ilyenkor mi lehet a dolog mögött? Nem mondott semmi konkrétat. Én mondjuk nem voltam túl rámenős, nem szerettem volna elijeszteni, nem volt semmi testi kontaktus, lehet ez volt a baj?
Nem biztos hogy az exük hiányzik, hanem pl a kémia, közös hullámhossz amit az exükkel éreztek. Ha azt valaki tudja überelni, akkor azt választják.
Nem értem az őrült lezárásmániát, mikor az élővilágban mindenhol verseny zajlik a hímek között, és a sok elkényeztetett férfi meg azt akarja hogy neki előre le legyen tisztítva, biztosítva a terep, minden lezárva, legyen egy pálya ami csak az övé már az elejétől kezdve, ő semmiképp ne "sérülhessen" (brühühü), neki csak be kelljen ülni a készbe ahol őt imádják, erőfeszítés nulla.
Nekem is volt olyan randim, ahol a másik fél nagyon jól érezte magát és meglepődött hogy nem akarom folytatni, mert szerinte olyan jól ment a randi. Nos, a randin, amin ő olyan jól érezte magát, beszélgetés közben rengeteg volt a kínos csend. Ezt nem nevezném annak, hogy egy hullámhosszon vagyunk és jól ment a randi. Hiába vagyok introvertált, ha valakivel egy hullámhosszon vagyok, akkor bármilyen körülmények között úgy el tudok beszélgetni vele, hogy fel se tűnik hogy órák teltek el.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy lehet, hogy ő nem érezte olyan jól magát mint te, csak te ezt nem vetted észre, mert te magad olyan jól elvoltál.
Akkor itt ezzel lehet a baj,hogy hozzá sem értél a 3 randi alatt. Azt gondolja, hogy nem tetszel neki eléggé szexuálisan. Még ha nem is akartad lerohanni, azért illik érintésekkel,bármivel kifejezni,hogy tetszik neked. Lehet ez egy derékfogás, kézfogás,átkarolás,ölelés, bármi.
Nekem is volt egy ilyen ismerkedésem, 3 randi alatt semmi, de közben meg mentek a szexuális célzások a részéről és baromi kiábrándító volt, hogy szexelni azt akarna, de mégcsak egy csók sem csattant el, sőt, elköszönésnél én erőltettem az ölelést, ő elköszönt volna 2 puszival...
Szerintem gondold át, hogy te ezek közül mit csesztél el és írj neki, ha még valamennyire menthető.
Megismert.
Nálam is volt ilyen, egyszerűen rájöttem, hogy nem őt keresem. Nem volt semmi egetrengető, de nekem azért több kell egy kapcsolathoz annál, mint hogy a másik kb rendben van. Ha csak szimplán túl különbözőek vagyunk, emiatt nem tudna olyan minőségű lenni a kapcsolatunk számomra, az is lehet egy ilyen ok. Jobb lezárni, mint a saját képemre formálni, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!