Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Láttatok már ennyire unalmas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Láttatok már ennyire unalmas embert, mint én?

Figyelt kérdés

Reggel felkelek, elmegyek dolgozni. Munka után hazajövök és csak ülök, nyomkodom a telefont, de semmi érdekes, csak youtube, Facebook, ilyesmi. Esetleg bedobok egy filmet. Max elmegyek boltba, ha kell és ennyi egy napom, fekszem le aludni. Hétvégén annyival másabb, hogy nincs munka, úgyhogy takarítás, mosás és ennyi. Esetleg elmegyek moziba, egyedül. Barátaim nincsenek. Nyilván párkapcsolatom sem. Volt néhány, még nagyon régen, de csak max 2-3 hónapig tartott mindegyik.

Nincs hobbym, semmi sem érdekel igazán.

Ha emberek közelében vagyok, pl munkahelyen, akkor sem tudok igazán értelmesen beszélgetni. Miről is beszélnék? Hiszen nem történik velem semmi. Leginkább a passzív fél vagyok egy beszélgetésben.

Igazából olyan unalmas vagyok, hogy saját magamat is unom, miközben ezt írom, így ha véletlenül valaki eddig elolvasta, akkor bocs, hogy raboltam az idődet.

Hogy tudnám kicserélni az egész énemet, hogy ne legyek ilyen?

34 éves férfi vagyok, bár ez nem sokat számít a téma szempontjából sztem.

2023. máj. 25. 18:48
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
80%
Én ugyanilyen vagyok annyi hogy nekem van élettársam úgyhogy vele szoktam beszélgetni meg randizni de randikat inkább hétvégén tolunk. Én munka után nem bírok a fekvésen kívül mást csinálni :D
2023. máj. 25. 18:51
 2/29 anonim ***** válasza:
82%
Kicserélni sehogy. Nincsen könnyebb út. Ha meg akarsz változni személyiségileg, azért is keményen meg kell dolgoznod.
2023. máj. 25. 18:51
 3/29 A kérdező kommentje:

#1 ha van kapcsolatod, akkor már nem lehet unalmas életed és te sem vagy unalmas, hiszen a párodat érdekled.

#2 igen, ezt elmondja mindenki, csak azt nem, hogy hogyan kell kezdeni. Mindenki azt mondja, hogy kemény munka a változás, sok áldozattal jár. De hogy konkrétan merre induljak, vagy mit csináljak azt senki. Sztem ennek az az oka, hogy senki sem tudja.

2023. máj. 25. 18:58
 4/29 anonim ***** válasza:
64%
Pszichológus felé indulj. Ő majd irányt mutat Neked.
2023. máj. 25. 19:00
 5/29 anonim ***** válasza:
79%
De igen. Olyan (pl. társas) helyzeketbe mész bele, amelyektől korábban elfogott a pánik. Csoportos rendezvényekre jársz. Szóba elegyedsz vadidegenekkel. Kíváncsi vagy más emberekre, másfajta gondolkodási módokra, mint a tiéd. Ezek közül hányra vagy képes?
2023. máj. 25. 19:02
 6/29 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy látom,az emberek kb.hetven százaléka így él,annyi különbséggel,hogy mire hazaérnek,van, aki megfőzött nekik...de amúgy semmi extra.

Nekem is majdnem ilyen az életem, viszont heti szinten többször járok sportolni és van hobbym. Érdemes lenne valamit keresned, ami szenvedélyt ébreszt benned.

2023. máj. 25. 19:05
 7/29 A kérdező kommentje:

#5 Engem nem fog el a pánik az emberektől. Simán csak nem tudok beszélgetni semmiről. Pl a tipikus férfi témák, mint az autók, vagy foci engem nem érdekelnek, így nem tudok hozzászólni, max bólogatok, ha valaki erről mesél nekem.

A vadidegenekkel való beszélgetéshez is kell valami téma, de ha egyszer semmi sincs, amiről beszélhetnék, akkor úgy nehéz. Ahogy írtam is, totál unalmas az életem és ez által én is az vagyok.

2023. máj. 25. 19:07
 8/29 anonim ***** válasza:
48%
#7: ezek alapján az én mércém szerint butának és üresfejűnek tűnsz. Téged mi érdekel egyáltalán?
2023. máj. 25. 19:11
 9/29 A kérdező kommentje:
#6 gyerekkorom óta próbálok rákattanni valamire.Próbáltam gyűjteni dolgokat (bélyeg, pénz), próbáltam sportokat, még kézműves szakkörbe is jártam suliban, pedig semmi kézügyességem nincs, egyszerűen semmi sem ébreszti fel azt a szenvedélyt, amiről beszélsz. Rohadtul tudom irigyelni azt, akinek van igazi hobbyja. Mint a horgászat, vagy makettezés, vagy bármi. De ha egyszer engem nem érdekelnek... És ez rohadtul frusztráló.
2023. máj. 25. 19:12
 10/29 anonim ***** válasza:
94%
És amúgy mkit keres ez a kérdés a Felnőtt párkapcsolatok rovatban?
2023. máj. 25. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!