Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Láttatok már kínai nőt Budapes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Láttatok már kínai nőt Budapesten, vagy csak nekem tűnik fel hogy szinte csak férfiakból állnak?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 1. 19:28
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom, mire gondolsz, kábé bármelyik kínai zabáldába megyek, ott egy nő a pult mögött
2023. ápr. 1. 19:30
 2/36 anonim ***** válasza:
100%
Én elég sok kínait látok az egyetemen meg a villamoson is azért akadnak.
2023. ápr. 1. 19:34
 3/36 anonim ***** válasza:
17%
Tele van Budapest ezekkel a kis makikkal.
2023. ápr. 1. 19:38
 4/36 anonim ***** válasza:
100%

Ez miért felnőtt párkapcsolatok kategória?

Természetesen ők sem osztódással szaporodnak, szóval igen, vannak kínai nők is. Igaz azoknak akiket te kínainak nézel, legalább a fele vietnám vagy koreai:D

és ahogy korábban írták, elég sokat látni, hisz éppúgy kasszáznak, pultoznak az üzleteikben, boltjaikban, mint a férfiak.

2023. ápr. 1. 19:42
 5/36 anonim válasza:
92%
Piac pesten csak kínai fiatal csaj van
 6/36 anonim ***** válasza:
97%
Igen. Rengeteg kínai nő és lány van a városban. Hihetetlen a szelektív inci-finci látásmód. Sőt, lányokból többet is szoktam látni. És a kínai üzletekben, kajáldákban is elsöprő nőtöbbség van.
 7/36 A kérdező kommentje:
Vannak kínaiak Budapesten, nem ez a kérdés. De hol vannak köztük a nők? Miért csak férfiak jönnek? Ez a kérdés.
2023. ápr. 1. 19:43
 8/36 anonim ***** válasza:
87%
A nők a bótban kajáldákban dógoznak.látástol vakulásig. Heti 6 nap napfelkeltétől naplementéig.
 9/36 anonim ***** válasza:
80%

Az lesz a következő, hogy már a kínai pasik is lenyúlják a nőket, azért nem jut nektek?😂

Ugyanúgy vannak. Nálunk pl.a kínai boltban pasi van, de a nő is ott volt, amíg terhes volt. Most nyilván ő van a gyerekkel, azért nem látszik 🙄

10/36 anonim ***** válasza:
89%

7-es:

Mint mondtam: egyetemen.

2023. ápr. 1. 19:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!