Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttatok már ennél bénább felszedős szöveget?
Figyelt kérdés
Can I be your covid, 'cuz I'm 19?2021. febr. 2. 00:12
1/7 anonim válasza:
Elmaradt a rendezvous, stylus-os alpha pashee meg a Ray-Ban szemuveg? 🤣
36F incel
2/7 FoxtrotLidérc válasza:
Ebben legalább van fantázia. 😆😆😆 F44, ezennel trónfosztott vagy!
3/7 anonim válasza:
Az a béna szöveg, amit alacsony vagy ronda férfi mond.
4/7 anonim válasza:
Elég gáz, de szerintem az alábbi eset, ami történt velem, sokkal kellemetlenebb:
A metrón ültem és G. R. R. Martin Kardok vihara című könyvét olvastam (aki nem ismerné, annak leírom, hogy elég vaskos könyv a maga 973 oldalával). Megállt előttem egy férfi, köhintett, majd felnéztem. Lenézett a könyvre, elvigyorodott, majd annyit mondott: "Ha szereted a vastag dolgokat, tudok egy sokkal jobbat ajánlani.", majd szép látványosan rátenyerelt az ágyékára.
23L
5/7 anonim válasza:
4: ez nem kellemetlen, ez szimplán végtelenül primitív.
6/7 anonim válasza:
Hát, legalább van benne kreativitás. Ez nagyban függ a másik humorérzékétől, hogy milyen fogadtatást kap
7/7 anonim válasza:
"Az ön a harisnyáján nekem is végigfutott a szemem, sexy lady!" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!