Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők és férfiak, volt olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők és férfiak, volt olyan időszak az életetekben, hogy egyszerűen mindenhol általatok szépnek vélt embereket láttatok?

Figyelt kérdés

Boldog párkapcsolatban élek, mielőtt valaki megtámadna és szeretem a párom.

Az utóbbi időszakban azt vettem észre, hogy egyszerűen elképesztően szép nők és egyaránt férfiak is járkálnak az utcán, buszozgatnak, metróznak stb-stb.. Nem értem mi ez. Sose éreztem így.

Persze ha objektíven vizsgálom meg őket, akkor találok sokukban "hibát", de valahogy ez nem számít. Mondjuk látok egy nőt és hiába nem olyan szép az arca, de gyönyörű a haja és olyan ízlésesen van felöltözve, hogy leesik az állam. Vagy látok egy férfit, akinek a szakálla annyira pont hozzáillő, hogy egyszerűen vigyorognom kell, hogy mennyire jópofa, pedig alapvetően nem az a nagyon helyes fickó..

Nem gombáztam meg semmi, nem tudom mi van velem. Ez pár hónapja tart. Mindenhol szép embereket látok.

2022. szept. 2. 18:53
 1/7 anonim ***** válasza:
57%

Hát én (hetero nőként) nagyon sokszor megnézem a nőket, ha szép a hajuk, van valami különleges az arcukban vagy tetszik a ruhájuk stb.

Ellenben vonzó pasit elképesztően ritkán látok, szinte soha nem is szoktam megbámulni férfiakat sehol. A legtöbb pasi vagy teljesen érdekektelen kinépzetű, vagy elhanyagolt, vagy borzasztó, vagy süt róla az ostobaság.

Amúgy a kérdésednek semmi köze a párkapcsolatok kategóriához. Attól még, mert szépnek találsz egy random idegent az utcán, még nem fogsz belezúgni, remélem. Az elég beteg lenne. Pláne ha mind a százhuszonötre rágerjedsz, akiben megtetszett valami.

2022. szept. 2. 19:00
 2/7 A kérdező kommentje:
Emberek --> Egyéb kérdések kategóriában nyomtam az új kérdésre, nem értem miért ide került...
2022. szept. 2. 19:02
 3/7 A kérdező kommentje:
majd átteszik gondolom, remélem
2022. szept. 2. 19:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Jaa értem, akkor bocsi! :D
2022. szept. 2. 19:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Néha megyek az utcán, és sok szép nőt látok, és kicsit elhiszem,, hogy a magyar nők milyen szépek. Aztán rájövök, hogy ez nincs igazán így...
2022. szept. 2. 20:20
 6/7 anonim ***** válasza:

Én meg azt látom, mintha mindenki sablon lenne valahogy. Egykaptafa.

Velem meg ez van.

2022. szept. 2. 20:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem, meg nem volt ilyen
2022. szept. 3. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!