Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Zavaró lenne ha a hölgy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavaró lenne ha a hölgy csak 6 órában dolgozna mert szerinte ha nem így tenné....?

Figyelt kérdés
akkor semmire nem jutna ideje edzésre. Szombat a lazítás, barátok. Vasárnap elmegy mosással, takarítással, főzéssel. Nekem ez a 6 órás munkaidő is éppen úgy jön ki, hogy legalább el tudom intézni a kis dolgaimat. Mondjuk nem 10-re esek haza mint sokan mások, de én akkor már ágyban mert hulla vagyok
2023. máj. 25. 07:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
84%
Alapvetően ha megél belőle és neki így jó akkor semmi baj nincs ezzel. Sőt Ez csak egy ilyen szociból maradt rögeszme hogy 8 óra munkával kell töltenünk a napunkat meg van aki tizennéggyel meg mit tudom én. De ez a kifogás hogy neki csak így jön ki a napja meg így tudja elvégezni a teendőit, ez olyan szempontból gáz hogy szerintem mindenkinek jobb lenne ha kicsit több szabadideje lenne.
2023. máj. 25. 10:38
 12/16 anonim ***** válasza:
89%

Én 4 órában dolgozom (igaz, 8-ra vagyok bejelentve, csak egyszerűen nincs annyi feladatom, ami megtöltse a munkaidőm). Én is el szoktam menni munka közben edzeni, bevásárolni, néha alszom is.

Éljen a home office.

2023. máj. 25. 11:49
 13/16 anonim ***** válasza:
77%
Ez így nem zavar, de ezek elég szar dumák ott a kérdés leírásában. Nagyon rosszul osztod be az idődet, nem hatékonyan, ha egy egész napod elmegy mosással, takarítással, főzéssel. Talán közben nem folyamatosan telefonozni és mást csinálni kellene, hanem csak az előtted álló feladatra fókuszálni.
2023. máj. 25. 12:51
 14/16 anonim ***** válasza:
79%
Én elég bénának nézném, hogy neki gyerek nélkül is könnyített munkarend kell ahhoz, amit más simán összehoz teljes állás mellett. De nyilván nem az én dolgom, nem zavarna.
2023. máj. 25. 14:08
 15/16 anonim ***** válasza:
83%
Igen, modjuk azon én is nagyot néztem, hogy csak így végez a napi teendőivel.
2023. máj. 25. 14:47
 16/16 anonim ***** válasza:
74%
Ez lenne a normális az embereknek, 4-6 óra munka, ès akkor még maradna idejük mindenre.
2023. máj. 25. 16:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!