Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ilyen nehéz ez az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen nehéz ez az online társkeresés?

Figyelt kérdés

Regisztráltam tinderre és facebook társkeresőre. Csinos (nem túl extra) nőnek tartom magam, diplomával, nem kirívó képekkel, de azért vannak teljes testalakos képek is fenn. A profilom elég alaposan ki van töltve a lehetséges információkkal. Keresés közben is megnézem a férfiak profilját, a komolytalanokat, pózerkedőseket igyekszem kizárni... olyanokat húzok jobbra, akik komolynak tűnnek, és inkább átlagos külsővel rendelkeznek, nem pedig ilyen 10/10-essel. Érdeklődési kör passzolását is nézem, illetve, hogy a bemutatkozó szövegük is szimpi, visszafogottabb legyen.

Mégis úgy érzem, ha valakivel el is indul a beszélgetés, jön egy csomó redflag... sokan csak szexet akarnak (pedig a profiljukon komoly kapcsolat van beállítva), vagy nagyon hamar felületessé válik a beszélgetés, pedig én igyekszem beletenni a maximumot, nem 2 szóban válaszolok, én is kérdezek stb. Nem nagyon hívnak randira, odáig eljutunk, hogy pl instagramon vagy messengeren folytassuk a beszélgetést, de valahogy elhal. Bevallom, olykor én válok érdektelenné, mikor úgy érzem, én beleteszik energiát és lendületet és ez nem jön vissza (pedig mindig ők írnak rám, én nem szoktam senkire - ebből gondolnám, hogy érdeklődnének amúgy).

Úgy érzem, ez egész online ismerkedés arra jó volt az elmúlt 1 hónapban, hogy millió órát, energiát égessek el, feleslegesen... teljesen belefáradtam, meguntam és már semmi kedvem az egészhez... tényleg ilyen reménytelen? :(

25n

2023. máj. 23. 17:07
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
79%
Utolsó, igen, tényleg, igazad van. Ez lehet az oka!
2023. máj. 23. 20:28
 22/29 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem gyorsabb találkozni valakivel egyből. Meg emberibb. De kinek mi. Ghosting a legalja.
2023. máj. 23. 20:45
 23/29 anonim ***** válasza:
90%

Nulla egyezésem van mindkét felületen újfent, régebben tinderen több volt, de egy idő után azok is külföldi kamuprofilok voltak vagy arcnélküliek, szóval lehet az app is elrejteget vagy "bűntetne". A facebook társkereső is rejtély számomra, egy kedvelésem sincs ott már, pláne nem kölcsönös. Rondának nem mondanám magam egyáltalán, butának sem, írok bemutatkozást is, de igazából a legjobban az tud bosszantani, hogy mindenféle alpári bunkó viszont megkapja a lehetőségeket kommunikációra, hogy ez aztán negatív példaként közszemlére legyenek téve női bemutatkozásoknál később, hogy milyenek ne írjanak nekik...

De persze számíthat a lokáció is ilyen szempontból, a saját részemről lehet, mint az Üvegtigris is, rossz helyen. :D

2023. máj. 23. 21:03
 24/29 anonim ***** válasza:
79%

A bőség zavara.

Mikor állnak sorba az újak könnyű dobni valakit, mert “red flag”.

Mivel senki nem tökéletes, de még csak nem is tökéletesen az, akit elképzelsz megy a kukába és jön a következő, és a következő és az aztán következő.

Aztán meg csak azt érzed, hogy darálod az embereket.

Mi lenne, ha egy kiválasztottat akarnál jobban megismerni és elfogadni a hibáival együtt. Vagy legalább 3 red flag után dobni valakit, nem az első után, akkor is, ha lehetne közben 100 új matched?

2023. máj. 23. 21:04
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy értelmes embert fogsz ki aki tényleg párt szeretne és érdeklődik akkor könnyű. De ehhez szerencse kell.
2023. máj. 23. 21:49
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

#19 Engem sokan azonnal elhívtak, de ezt sokáig túl gyorsnak gondoltam. Egyszer a sokadik ilyen után megbeszéltem egy sráccal hogy ezt most miért így csinálja, hát beszélgessünk itt előtte hogy rájöjjünk akarunk e talizni egyáltalán, nézzük meg megvan e a közös hang, közös témák, esetleg kiderül valami, ami offos a másiknak. Mondja hogy hát szerinte egy fél órás taliból több minden kiderül. Mondom többet készülődnék mint amennyit taliznánk :D

Aztán idősebb lettem és úgy éreztem nem akarom húzni az időt és mindenkivel taliztam aki elhívott. Hát végül is bevált, de azért volt olyan randim is, ami annyira lehúzott, hogy egy egy hetes szünetet kellett tartanom, vele jobb lett volna, ha írásban kiderül, hogy gyökér :D

2023. máj. 24. 05:56
 27/29 A kérdező kommentje:

Igen egyébként, azzal egyetértek, hogy könnyű reflagek alapján mindenkit eldobni, de ezek a dolgok előbb-utóbb úgyis kiderülnének, csak lehet később. Pl. amikor egy 30 éves srác mondja, hogy eddig csak 2 db 1 éves komoly kapcsolata volt (azok is 18-22 éves kora között) és 8 éve nincs senkije, mert olyan válogatós... akkor azért elgondolkodom, hogy nekem mennyi esélyem van, hogy belém szeressen. Nyilván nem azt mondom, hogy havonta kell új kapcsolatba ugrálni, de ez őszintén valljuk be, fura. Pláne egy egyébként teljesen okésan kinéző, tanult embernél.

Meg mikor egy másik srác (akivel tök jól indult a beszélgetés) elkezdte azt mondani, hogy neki a szex nehezen megy, mert érték traumák és neki nem mindig működik úgy, ahogy :D

És ezeket mind sajnálom, mert a beszélgetés eleje teljesen korrekt volt, sokat írtunk, aztán jöttek ezek a teljesen elment a kedvem tőlük.

Nem azt mondom, hogy tökéletest keresek, de azért vannak olyan buktatópontok, amiket egy kapcsolat nem igazán tud túlélni, vagy eleve kialakulni sem..

2023. máj. 24. 09:33
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

27:

"8 éve nincs senkije, mert olyan válogatós... akkor azért elgondolkodom, hogy nekem mennyi esélyem van, hogy belém szeressen"

Én pl nem azért vagyok válogatós, mert egy tökéletes nőt keresek. Sokaknál nem érzem, hogy egymást keressük, mert vagy teljesen mások vagyunk intellektuálisan, vagy a jövőképünk más, stb.

(Intellektuális alatt nem diplomát, vagy tudást értek, hanem hogy nem értjük meg egymást, elbeszélünk egymás mellett, vagy nagyon más a beállítottságunk pl. )

És külsőre is nem arról van szó, hogy a nőnek tökéletesnek kell lennie - egy tök átlagos, visszafogott nő nekem pl sokkal szimpatikusabb. Persze vannak jópáran, akik a social alapján néznek nőt, de azokból szerintem inkább alkalmi kapcsolat lesz, mert az ilyenek sokszor nem akarnak elköteleződni.

Szóval lehet fura, hogy valakinek sok évig nincs senkije, de lehet hogy ő közben próbálkozott, de nem akart olyan kapcsolatot, akivel nincs meg az a minőség, mint amit szeretne. És minőség alatt nem azt értem, hogy csak a másik ad, hanem hogy én tudok-e neki "elég" lenni mint társ, meg tudom-e őt érteni, tudom-e úgy szeretni, ami neki "átmegy". Sokszor van ez a kapcsolatokban, hogy egyik fullra szereti a másikat, de a másiknak ez nagyon megy át.

2023. máj. 24. 10:25
 29/29 anonim ***** válasza:
Nagyon nehéz. Egyetértek amúgy az utolsóval, így vagyok vele én is.
2023. máj. 26. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!