Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szinglisegükkel elegedetlen lanyok: ti hova jartok ismerkedes celjabol? Csak en vagyok vak vagy tenyleg otthon, bezarkozva varjatok a herceget feher lovon?
Mindenhol csak azt latom, miert ilyen nehezen talalkozni normalis pasikkal stb. Dizsibe szorakozni jartok a baratnöitekkel, nem ismerkedni. Van e olyan hely/szituacio, amikor örülnetek annak, ha egy normalis srac összeszedi batorsagat es leszolit benneteket?
Elsö sorban 20-as korosztaly erdekel.
Ez a kérdés szembesített saját magammal és tényleg ilyen vagyok. Hát, ezt olvasva én tényleg ilyen vagyok, hogy otthon várom a herceget és ez tudom, hogy nem jó.
22l
De lányok akkor hiába járom Debrecen utcáit közbenlányokat leszólítgatva, ha a normális, szabad lányok mind otthon vannak.
Eddig mindig foglaltakat találtam. :/
én amúgy diszkóban tökre örülök neki ha leszólítanak úgy normálisan. nem feltétlenül csak a barátnőimmel kell lennem. persze nem ilyen idióta letaperolós stílusban, hanem normálisan jön oda az illető, esetleg egy sziá-val kezd, az már mindjárt jó.
utcán meg egyéb ilyen helyeken nem annyira jó ötlet szerintem:Dde ha szórakozni megy az ember, akkor sokkal oldottabb, nyitottabb pl.
Köszönöm a valaszokat. Annak is örülök, hogy ezek szerint nehany lany magara ismert es csak biztatni tudlak titeket, hogy mozduljatok ki!
Egy tipp! Meg a legbelevalobb sracnak is elmegy a kedve/batorsaga, ha nem kap idöközönkent pozitiv visszajelzest, biztatast.
Ha örülnetek, hogy leszolit egy bizonyos srac, ajandekozzatok meg egy mosollyal! El sem tudjatok kepzelni, hogy ez mennyire fel tudja dobni a hangulatot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!