Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szinglisegükkel elegedetlen lanyok: ti hova jartok ismerkedes celjabol? Csak en vagyok vak vagy tenyleg otthon, bezarkozva varjatok a herceget feher lovon?
Mindenhol csak azt latom, miert ilyen nehezen talalkozni normalis pasikkal stb. Dizsibe szorakozni jartok a baratnöitekkel, nem ismerkedni. Van e olyan hely/szituacio, amikor örülnetek annak, ha egy normalis srac összeszedi batorsagat es leszolit benneteket?
Elsö sorban 20-as korosztaly erdekel.
Ez rám is igaz, de nem teljesen, mert én elvagyok a szingliségemmel jelenleg. Tényleg én sem megyek sehová, de nekem nem is kell most kapocsolat, mert nem tudnám kezelni. Egy betegségem van egy ideje, ami testi tünetekkel is jár, nem olyan vészes, de én látom/érzem magamon a különbséget és képtelen vagyok megemészteni, így meg nem fog menni egy normális kapcsolat... Szóval kábé ufónak néznek a barátnőim, hogy miért nem keresek már pasit a neten, mert nem értik... Emiatt már másról szól az életünk, nem nagyon van közös témánk és a saját barátaim legtöbbjével alig tudok már beszélgetni, ezért zavar leginkább a szingliség. Tudom, hogy senkit se érdekel, de azért jó volt ezt végre valahogy kiadni, szóval köszi.
Hogy a kérdésre is válaszoljak, parkokban, könyvtárban, BKV-n, sorbanálláskor bárhol, pályaudvaron, futás közti szünetekkor, de mikor voltam Halloween partyn 2 éve gyakorlatilag az összes külföldi leszólított bennünket aki szembe jött velünk, ez is jó alkalom az ismerkedésre, könnyű témát találni:)
De tényleg ha bejössz a lánynak biztos, hogy örülni fog bárhol a dolognak. Kivéve ha véletlen foglalt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!