Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szinglisegükkel elegedetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szinglisegükkel elegedetlen lanyok: ti hova jartok ismerkedes celjabol? Csak en vagyok vak vagy tenyleg otthon, bezarkozva varjatok a herceget feher lovon?

Figyelt kérdés

Mindenhol csak azt latom, miert ilyen nehezen talalkozni normalis pasikkal stb. Dizsibe szorakozni jartok a baratnöitekkel, nem ismerkedni. Van e olyan hely/szituacio, amikor örülnetek annak, ha egy normalis srac összeszedi batorsagat es leszolit benneteket?

Elsö sorban 20-as korosztaly erdekel.

2012. ápr. 22. 18:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Csatlakozok..ugyanígy vagyok én is. Otthon ülök nagyrészt, ha meg nem, akkor barátokkal vagyok, nagyon ritkán egyedül, de még egy alkalom se volt, hogy valaki oda jött volna hozzám. Egy icipicit önbizalomhiányos vagyok, de nem tartom magam csúnyának, de szépnek sem. Túl vékony vagyok, bár már ezt is elfogadtam. Szóval ezzel nem lenne gond. Igazából már hozzászoktam az egyedülléthez. Néha jó lenne valakihez odabújni, de hát ez van. :) Már nem is zavar annyira. De ha lesz párom se hiszem hogy úgy ismerkedünk meg, hogy az utcán leszólít. Nem azért, mert valami bajom lenne ezzel, ha bejön akkor még örülnék is neki..:) De egyszerűen ez ma már nem jellemző szerintem. Ha meg odajön és nem jön be, akkor meg nem tudom hogy reagálnám le. Kb. csak úgy lehet normális emberekkel ismerkedni, ha valakinek a valakije..
2012. ápr. 22. 22:01
 12/16 anonim ***** válasza:
Mondhatni itthon várom én is a szerelmet, pedig utcán vagy buszon már lett volna annyi szimpatikus lány, de mégsem szólítottam le egyikőjüket sem. Mindig az van bennem, mi van ha nem szereti ha leszólítják, siet valahová vagy van barátja. Bulizni nem járok, nem vagyok az a nagy bulizós, így az ismerkedés ilyen helyen kizárt. Inkább otthonülős, vagy "jóidőben sétálgatós, de lányokatfélnileszólítós" vagyok. Neten meg mindenki messze lakik, egyedül öregszem én már meg. Elnézést amiért férfiként válaszoltam. 21/F
2012. ápr. 22. 22:47
 13/16 anonim ***** válasza:
Utolsó, ha fiú lennék teljesen ugyan így lennék ha ez megnyugtat..:) Lányként is így gondolkodok mindig, hogy mivan ha van barátnője, vagy ha hülyének néz, vagy ha nem jövök be neki..:) De mostanában azt kezdem magammal elhitetni, hogy nagy valószínűséggel többet úgyse lát ha nem úgy sül el ahogy terveztem..és veszíteni való nincs..:)
2012. ápr. 22. 23:01
 14/16 anonim ***** válasza:
Azért én is kíváncsi vagyok hogy ezek a lányok vajon tényleg nem ijjednének-e meg ha valaki leszólítaná őket ismerkedés céljából. :)
2012. ápr. 26. 21:00
 15/16 anonim ***** válasza:
Fiú vagyok, én is így voltam sokáig. Csak ültem itthon és nem tudtam mit csinálni. Már nagyon idegesített, hogy az egyetlen társaságom egy számítógép, de hát nem tudtam mást csinálni, ha nem volt egy normális barátom se. Aztán kezdtek beindulni a dolgok, megismertem új embereket. Először csak fiúkat, aztán velük mentem bulizni, bevezettek az éjszakai életbe én meg hamar belejöttem a csajozgatásba. A legkönnyebb úgy ismerkedni, ha társaságban van az illető, de ahhoz először társaság kell. Azt ajánlom, hogy legyetek jó bevállalósak. Próbáljatok ki mindent, akármilyen hülyeségnek tűnik, mert talán új embereket ismerhetsz meg. Legyél igenember :D Lányoknak is ezt ajánlom. Ja, meg ha megvan a társaság, akkor eleve előnyös a helyzet. Fiúk részéről nem kell leszólítani a lányt, csajok szemszögéből meg az, ha a barátod valakije az illető, az garantálja, hogy nem egy psycho a srác.
2012. máj. 8. 20:04
 16/16 anonim ***** válasza:

Ez rám is igaz, de nem teljesen, mert én elvagyok a szingliségemmel jelenleg. Tényleg én sem megyek sehová, de nekem nem is kell most kapocsolat, mert nem tudnám kezelni. Egy betegségem van egy ideje, ami testi tünetekkel is jár, nem olyan vészes, de én látom/érzem magamon a különbséget és képtelen vagyok megemészteni, így meg nem fog menni egy normális kapcsolat... Szóval kábé ufónak néznek a barátnőim, hogy miért nem keresek már pasit a neten, mert nem értik... Emiatt már másról szól az életünk, nem nagyon van közös témánk és a saját barátaim legtöbbjével alig tudok már beszélgetni, ezért zavar leginkább a szingliség. Tudom, hogy senkit se érdekel, de azért jó volt ezt végre valahogy kiadni, szóval köszi.

Hogy a kérdésre is válaszoljak, parkokban, könyvtárban, BKV-n, sorbanálláskor bárhol, pályaudvaron, futás közti szünetekkor, de mikor voltam Halloween partyn 2 éve gyakorlatilag az összes külföldi leszólított bennünket aki szembe jött velünk, ez is jó alkalom az ismerkedésre, könnyű témát találni:)

De tényleg ha bejössz a lánynak biztos, hogy örülni fog bárhol a dolognak. Kivéve ha véletlen foglalt:D

2012. máj. 8. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!