Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ilyen nehéz ez az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen nehéz ez az online társkeresés?

Figyelt kérdés

Regisztráltam tinderre és facebook társkeresőre. Csinos (nem túl extra) nőnek tartom magam, diplomával, nem kirívó képekkel, de azért vannak teljes testalakos képek is fenn. A profilom elég alaposan ki van töltve a lehetséges információkkal. Keresés közben is megnézem a férfiak profilját, a komolytalanokat, pózerkedőseket igyekszem kizárni... olyanokat húzok jobbra, akik komolynak tűnnek, és inkább átlagos külsővel rendelkeznek, nem pedig ilyen 10/10-essel. Érdeklődési kör passzolását is nézem, illetve, hogy a bemutatkozó szövegük is szimpi, visszafogottabb legyen.

Mégis úgy érzem, ha valakivel el is indul a beszélgetés, jön egy csomó redflag... sokan csak szexet akarnak (pedig a profiljukon komoly kapcsolat van beállítva), vagy nagyon hamar felületessé válik a beszélgetés, pedig én igyekszem beletenni a maximumot, nem 2 szóban válaszolok, én is kérdezek stb. Nem nagyon hívnak randira, odáig eljutunk, hogy pl instagramon vagy messengeren folytassuk a beszélgetést, de valahogy elhal. Bevallom, olykor én válok érdektelenné, mikor úgy érzem, én beleteszik energiát és lendületet és ez nem jön vissza (pedig mindig ők írnak rám, én nem szoktam senkire - ebből gondolnám, hogy érdeklődnének amúgy).

Úgy érzem, ez egész online ismerkedés arra jó volt az elmúlt 1 hónapban, hogy millió órát, energiát égessek el, feleslegesen... teljesen belefáradtam, meguntam és már semmi kedvem az egészhez... tényleg ilyen reménytelen? :(

25n

2023. máj. 23. 17:07
1 2 3
 1/29 A kérdező kommentje:
Azt fontos kihangsúlyoznom, hogy volt 2 komolyabb kapcsolatom, 2-3 éves mind a kettő. Az elsőt buliban ismertem még egyetem legelején 2017-ben, másodikkal - fura ellentmondás a kérdésem után, - de még a covid legelején tinderen ismerkedtem meg, de kb. ahogy beregisztráltam, szinte egyből. Emiatt a fejemben az a kép maradt meg, hogy mennyire jó ez a tinder, könnyen lehet ismerkedni, de most 1-2 hónapja használom aktívan (napi szinten, van hogy több órát is, ha éppen délután nincs programom) és egyszerűen senkivel nem jutok egyről a kettőre..
2023. máj. 23. 17:12
 2/29 anonim ***** válasza:
83%
Csak magyarokkal szoktál beszélni vagy külföldiekkel is?
2023. máj. 23. 17:15
 3/29 anonim ***** válasza:
76%

Ugyan ez van mindkét oldalról, kevés a valóban komolyan kereső ember.

Főleg Bp-en, gondolom oda valósi vagy.

2023. máj. 23. 17:16
 4/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem olyan nehéz az.

Jó emberismeret az viszont kell hozzá.

2023. máj. 23. 17:16
 5/29 anonim ***** válasza:
87%

1 hónap alatt belefáradtál :D

én lassan 7 éve nyomom

2023. máj. 23. 17:21
 6/29 anonim ***** válasza:
82%
Kerdezo igaz en ferfi vagyok, de nekem nagyjabol ugyan ezek a tapasztalatok. A tinderen is ha van egy egyezesem, a nok 99% a vagy abszolut nem ir, vagy ir 3 mondatot aztan megragad a beszelgetes. Mindegyik a herceget keresi feher lovon, pozolnak a tengerparton, bikinibe, fullos testtel. Badoon mondjuk mar sikerult, de az is csak szexig jutott. Eloben viszont nekem szemely szerint sokkal jobban sikerult. De egyszeruen nem ertem hogy a nok folyamatosan panaszkodnak hogy nincs normalis ferfi a tarskereson, mi meg hogy no nincs normalis. Nemigaz hogy ennyi retardalt van hogy a ket normalis ilyen nehezen talal egymasra.
2023. máj. 23. 17:22
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
Ahh veled miért nem hoz össze a Tinder 😅
2023. máj. 23. 17:28
 8/29 anonim ***** válasza:
74%
Én már az ilyen Tinderhez hasonló alkalmazásokat kezdem elengedni, mert elég kiábrándító, hogy ezeken a felületeken tényleg nem lehet ismerkedni. Kivéve akkor, és most biztos, hogy le leszek pontozva, hogyha egy srác tényleg baromi jól néz ki, a lányok meg nézhetnek ki szinte kis túlzással akárhogy, ők nagyobb eséllyel indulnak, mert az arányok nagyon elvannak tolódva a férfiak irányába.
2023. máj. 23. 17:33
 9/29 A kérdező kommentje:

Külföldieket balra húzok, mert hazamennek úgyis, tavkapcsolatban pedig nem hiszek.

És igen, BP-n lakom.

2023. máj. 23. 17:34
 10/29 A kérdező kommentje:
Egyébként nem azzal van a gond, hogy nincs matchem, vagy nem írnak. Mert sok match van, rengetegen írnak.. de valahogy mégsem jön össze... pedig igyekszem, de valahogy nem..
2023. máj. 23. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!