Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen nehéz ez az online társkeresés?
Regisztráltam tinderre és facebook társkeresőre. Csinos (nem túl extra) nőnek tartom magam, diplomával, nem kirívó képekkel, de azért vannak teljes testalakos képek is fenn. A profilom elég alaposan ki van töltve a lehetséges információkkal. Keresés közben is megnézem a férfiak profilját, a komolytalanokat, pózerkedőseket igyekszem kizárni... olyanokat húzok jobbra, akik komolynak tűnnek, és inkább átlagos külsővel rendelkeznek, nem pedig ilyen 10/10-essel. Érdeklődési kör passzolását is nézem, illetve, hogy a bemutatkozó szövegük is szimpi, visszafogottabb legyen.
Mégis úgy érzem, ha valakivel el is indul a beszélgetés, jön egy csomó redflag... sokan csak szexet akarnak (pedig a profiljukon komoly kapcsolat van beállítva), vagy nagyon hamar felületessé válik a beszélgetés, pedig én igyekszem beletenni a maximumot, nem 2 szóban válaszolok, én is kérdezek stb. Nem nagyon hívnak randira, odáig eljutunk, hogy pl instagramon vagy messengeren folytassuk a beszélgetést, de valahogy elhal. Bevallom, olykor én válok érdektelenné, mikor úgy érzem, én beleteszik energiát és lendületet és ez nem jön vissza (pedig mindig ők írnak rám, én nem szoktam senkire - ebből gondolnám, hogy érdeklődnének amúgy).
Úgy érzem, ez egész online ismerkedés arra jó volt az elmúlt 1 hónapban, hogy millió órát, energiát égessek el, feleslegesen... teljesen belefáradtam, meguntam és már semmi kedvem az egészhez... tényleg ilyen reménytelen? :(
25n
Ugyan ez van mindkét oldalról, kevés a valóban komolyan kereső ember.
Főleg Bp-en, gondolom oda valósi vagy.
Nem olyan nehéz az.
Jó emberismeret az viszont kell hozzá.
1 hónap alatt belefáradtál :D
én lassan 7 éve nyomom
Külföldieket balra húzok, mert hazamennek úgyis, tavkapcsolatban pedig nem hiszek.
És igen, BP-n lakom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!