Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tenyleg csak akkor szabad odamenni egy lanyhoz, ha jelez felem, egyebkent elkuld a francba?
Nem biztos, hogy elküld, csak nagyobb az esélye. Vannak félénkebb lányok, akik nem jeleznek akkor sem, ha tetszik nekik egy srác. A lányoknál a jelzések küldése nem egy veleszületett képesség, azt is tanulni kell, van akinek könnyebben jön, van akinek nehezebb. Én pl. csak 30 éves koromban éreztem rá a dologra.
36N
Ha csak ahhoz mentem volna oda aki jelez, meg most is szuz lennek.
Csak Bradd Pittnek kuldik a jeleket, de az utcan a nok tobbsege nem Brad Pittekkel jar, hanem atlagos sracokkal.
Illetve a vonzalom egy no eseteben ido intervallum kerdese is.
A PUHA mellé mehet egy kis náspáng technikai is. :D
Ha jól elnáspángolod egy furkósbottal, akkor biztos nem fog ellenállni. :D
PUA tanfolyam :D Eredj már... a sok frusztrált szűzről elveszik a pénzt,aztán csajozni se fognak tudni.
Egy másik válaszoló pedig írta,hogy csak a Brad Pitt típusú pasiknak jeleznek vissza a nők. Én nem vagyok Brad Pitt,de már többször kaptam pozitív visszajelzést nőktől.
5-ös:
Az nem jutott eszedbe, hogy az a nő már a leszólítás előtt is a puha mester aszisztense volt? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!