Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ilyen nehéz ez az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen nehéz ez az online társkeresés?

Figyelt kérdés

Regisztráltam tinderre és facebook társkeresőre. Csinos (nem túl extra) nőnek tartom magam, diplomával, nem kirívó képekkel, de azért vannak teljes testalakos képek is fenn. A profilom elég alaposan ki van töltve a lehetséges információkkal. Keresés közben is megnézem a férfiak profilját, a komolytalanokat, pózerkedőseket igyekszem kizárni... olyanokat húzok jobbra, akik komolynak tűnnek, és inkább átlagos külsővel rendelkeznek, nem pedig ilyen 10/10-essel. Érdeklődési kör passzolását is nézem, illetve, hogy a bemutatkozó szövegük is szimpi, visszafogottabb legyen.

Mégis úgy érzem, ha valakivel el is indul a beszélgetés, jön egy csomó redflag... sokan csak szexet akarnak (pedig a profiljukon komoly kapcsolat van beállítva), vagy nagyon hamar felületessé válik a beszélgetés, pedig én igyekszem beletenni a maximumot, nem 2 szóban válaszolok, én is kérdezek stb. Nem nagyon hívnak randira, odáig eljutunk, hogy pl instagramon vagy messengeren folytassuk a beszélgetést, de valahogy elhal. Bevallom, olykor én válok érdektelenné, mikor úgy érzem, én beleteszik energiát és lendületet és ez nem jön vissza (pedig mindig ők írnak rám, én nem szoktam senkire - ebből gondolnám, hogy érdeklődnének amúgy).

Úgy érzem, ez egész online ismerkedés arra jó volt az elmúlt 1 hónapban, hogy millió órát, energiát égessek el, feleslegesen... teljesen belefáradtam, meguntam és már semmi kedvem az egészhez... tényleg ilyen reménytelen? :(

25n

2023. máj. 23. 17:07
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudnak értelmes témákat felhozni, azért nem jön össze?

2023. máj. 23. 17:42
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk ha te nem írsz rá sosem az aktuális kiszemeltre, egy idő után a férfi is érezheti úgy, hogy mindig csak ő keres, és ezért elkezdi félvállról venni az egészet.

Hiszen minek túrázzon, ha te sosem keresed.

2023. máj. 23. 17:48
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Kérdés, hogy miért hal el a beszélgetés részükről. Lehet hogy van egy pont, ahol kiderül, hogy nem egymást keresitek?

Az a baj, hogy sokszor azok nem találkoznak, akik összeillenének.

2023. máj. 23. 17:50
 14/29 anonim ***** válasza:
76%
Én is azért nem megyek fel ilyenekre, mert ahogy hallom olyanok vannak fenn, akik nem tartós kapcsolatot szeretnének, vagy tök mások az elvárásaik. Lehet, hogy ott mégis megtalálnám, akivel összeillünk, de pont ehhez nincs kedvem, mint amit a kérdező ír... ez a vége-hossza nélküli keresgélés, meg kudarcérzés. Kb hogy nincs normális nő már...
2023. máj. 23. 17:53
 15/29 anonim ***** válasza:
69%

7 évig nyomtam, de sokszor csak szórakoztam, amikor komolyat kerestem mindig lett hamar, legutóbb pénteken töltöttem le és szombaton írt rám a barátom 😂

Nagyon tudnod kell, hogy mit akarsz, gyorsan kell szelektálni, egy hónap és lesz barátod ☺️

2023. máj. 23. 18:12
 16/29 anonim ***** válasza:
62%
Ja nem most pénteken hanem másfél évvel ezelőtt 😀
2023. máj. 23. 18:14
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy év kellett, hogy találják 1 db normális faszit

Paraméterek hasonlók:

Akkor még készült a diplomám, azóta megvan, és dolgozom is a szakmában

Átlagos csajszi vagyok, sokak szerint csinos

Átlagos, vékony testalkat, 163 cm, hosszú haj, kék szem

Szeretek kint lenni a szabadban, utazni, de olvasni, filmet nézni is

Tudok főzni, van egy lakásom, autóm nincs mondjuk, de vezetni tudok

Rendet tartok magam körül, szorgalmasan építettem gyerekkoromtól kezdve az életemet

24 leszek augusztusban, tehát még a kor is hasonló

Ja és bpi vagyok

Nekem sok randim volt, de rengeteg időt, energiát beleöltem és nem a top fiúkat húztam jobbra… sőt…

A barátaim a mai napig azt gondolják, hogy bőven jobb kinézetű pasit is kaphatnék😅 de nem kell, mert a mostanit tényleg szeretem végre

Szóval igen, nehéz, meg melós, és lélek gyilkos néha, de nem lehetetlen

3 már házas Tinder párost is ismerek (2 budapesti) és van, ahol már gyerek is van

Ha úgy érzed, néha tarts szünetet, de szerintem ha bírod, ne add fel

Sok sikert kívánok! 🤗

2023. máj. 23. 18:19
 18/29 anonim ***** válasza:
69%
#16 Azért mondom, már meglepődtem hogy te aztán hamar beadod a derekad xd
2023. máj. 23. 18:20
 19/29 anonim ***** válasza:
64%

"Nem nagyon hívnak randira, odáig eljutunk, hogy pl instagramon vagy messengeren folytassuk a beszélgetést, de valahogy elhal. Bevallom, olykor én válok érdektelenné."

Mintha én írtam volna ki a kérdést :D Ugyanezt tapasztaltam!

Töröltem is magam, és nem is regisztrálok újra.

Nem hívnak randira, csak a messenger/instagramig jutunk. Nem értem miért?! Mi a jó abban, hogy néhány sorban osztják meg a tudnivalókat magukról heteken keresztül?

Ha én férfi lennék, a második levelezési napon elhívnám randira az adott nőt, hogy személyesen mégis jobb..

Na ezt senki nem csinálja.

2023. máj. 23. 19:53
 20/29 anonim ***** válasza:
79%

19, szerintem levelezni könnyebb, meg ott is derülnek ki azért dolgok (célok, stílus, stb.)

Férfiaknak, és nőknek is könnyebb ghostingolni így. Ez ugye a szokás. :/ és akkor mindenki megspórolta egy találkozás miatt az időt.

Amúgy értem amit írsz, és alapesetben egyet is értek, csak sokaknak ez szerintem kényelmesebb is mindkét oldalon.

2023. máj. 23. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!