Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 éves férfi, Budapesti átlag fizuval (300 nettó) , albérlettel találhat nőt?
40
Az anyagiakat nem egyedül úgy lehet szóba hozni, hogy mint egy idióta megkérdezed, hogy MenNyi PénZeD vAn?
Azt vettem észre, hogy a huszonéveseknél a jó külső a legfontosabb, vadászszem, erős álkapocs, magas, kockás has, eres kar, izmos fenék és vádli.
A harmincasoknál ( akik már hosszúban és gyerekben gondolkodnak ) előjön az anyagi "biztonság", ergo itt már fontosabb lesz az ingatlan, az ingóság ( autó, megtakarítások ), a karrier, a pozíció és a havi jövedelem és egyéb megtakarítások.
A negyveneseknél kezd előjönni a "személyiség" úgy mint megbízhatóság stb., de ők már nem is annyira társat mintsem szabadidő partnert keresnek hiszen alkalmazkodó képességük nulla.
Tehát tinédzserként kellene ismerkedni később k. nehéz lesz.
Jó kihagytam az ötveneseket, ott már szinte minden mindegy csak álljon a kuki és legyen tettre kész a pasi!!!!
42
Van több 50es kollégám... Hát, olyan pasikkal látom őket, hogy ezen véleményed után, el sem hinnéd, ha leírnám
44
Nem mondanam. Mármint, nem csak szexelnek...hanem luxus utazás stb....és biztosan tudom, hogy nem a hölgy vette a repjegyet stb. Nem is értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!