Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 35 éves férfi, Budapesti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35 éves férfi, Budapesti átlag fizuval (300 nettó) , albérlettel találhat nőt?

Figyelt kérdés
Korban hozzàm illő 27-35 közöttiben gondolkodók. Sajnos évek óta senki nem akad horogra! Másnak is ilyen nehéz a társ keresés?
2023. máj. 23. 08:53
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
66%

40

Az anyagiakat nem egyedül úgy lehet szóba hozni, hogy mint egy idióta megkérdezed, hogy MenNyi PénZeD vAn?

2023. máj. 24. 05:20
 42/46 anonim ***** válasza:
0%

Azt vettem észre, hogy a huszonéveseknél a jó külső a legfontosabb, vadászszem, erős álkapocs, magas, kockás has, eres kar, izmos fenék és vádli.

A harmincasoknál ( akik már hosszúban és gyerekben gondolkodnak ) előjön az anyagi "biztonság", ergo itt már fontosabb lesz az ingatlan, az ingóság ( autó, megtakarítások ), a karrier, a pozíció és a havi jövedelem és egyéb megtakarítások.

A negyveneseknél kezd előjönni a "személyiség" úgy mint megbízhatóság stb., de ők már nem is annyira társat mintsem szabadidő partnert keresnek hiszen alkalmazkodó képességük nulla.

Tehát tinédzserként kellene ismerkedni később k. nehéz lesz.

Jó kihagytam az ötveneseket, ott már szinte minden mindegy csak álljon a kuki és legyen tettre kész a pasi!!!!

2023. máj. 24. 06:10
 43/46 anonim ***** válasza:
26%

42

Van több 50es kollégám... Hát, olyan pasikkal látom őket, hogy ezen véleményed után, el sem hinnéd, ha leírnám

2023. máj. 24. 06:42
 44/46 anonim ***** válasza:
0%
Nyilván mert a pasiknak bárki jó csak luk legyen a lába között elől!!!
2023. máj. 24. 07:51
 45/46 anonim ***** válasza:

44

Nem mondanam. Mármint, nem csak szexelnek...hanem luxus utazás stb....és biztosan tudom, hogy nem a hölgy vette a repjegyet stb. Nem is értem...

2023. máj. 24. 08:15
 46/46 anonim ***** válasza:
Albérlettel bármikor találhat nőt, de szülőkkel élve SOHA.
2023. máj. 30. 23:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!