Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 35 éves férfi, Budapesti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35 éves férfi, Budapesti átlag fizuval (300 nettó) , albérlettel találhat nőt?

Figyelt kérdés
Korban hozzàm illő 27-35 közöttiben gondolkodók. Sajnos évek óta senki nem akad horogra! Másnak is ilyen nehéz a társ keresés?
2023. máj. 23. 08:53
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
24%

“ Tényleg? Ha tudsz diploma nélküli állást 400 ezer nettó keresettel akkor írd már meg hova mehetek jelentkezni!”

Nincs érettségim sem, nemhogy diplomám, asztalos vagyok, netto 550et keresek, + mellékállású vállalkozóként megvan mellé már kb a fele tisztán.

Legjobb haverom szakács, egyszerű pizzaszakács az egyik nevesebb pizzériában, neki sincs érettségije, 800nettot visz haza

Az ő felesége gyógy, svéd, thai, talp, kéz, arc stb masszőr, 1.1milliót visz haza átlagosan vállalkozóként úgy, hogy szalonja sincs, házhoz jár.

Öcsém gipszkarton szerelő, napi 30ezret keres, átlag 20-22 napot dolgozik egy hónapban.

Műhelyfőnököm, asztalos, nincs diplomája, de érettségije sincs, 650et visz hava netto….

Ha budapesten nem éred el a 400at, bocs de gyökér vagy, tanulj már valamit…

2023. máj. 23. 12:24
 22/46 anonim ***** válasza:
81%
Gipszkartonosoknál, ácsoknál, szobafestőknél, kertépítőknél, térkövezőknél stb a legsuttyóbb segéd hazavisz 400at…
2023. máj. 23. 12:36
 23/46 anonim ***** válasza:
21%

Kérdező, te és akik itt napi szinten tesztek fel ehhez hasonló kérdéseket. Nem azért vagytok egyedül mert nincs lakásotok vagy mert 300 ezer alatti a fizetésetek. A gondolkodásmódotok visszataszító és a kommunikációs stílusotok, jelen példában "senki nem akadt horogra". Mindent annak rendeltek alá hogy becsajozzatok és ez undorító. Sorolok példát. Azért akarok ilyen olyan kocsit hogy legyen csajom. Azért akarok ennyit és ennyit keresni hogy legyen csajom. Azért akarok lakást hogy legyen csajom. Azért kezdek el edzeni hogy legyen csajom. Semmit nem tesztek csak úgy, magatokért. És amíg így gondolkodtok, egyedül fogtok maradni.

30 éves nő vagyok, a férjem 37 éves. Nem volt egyikünknek sem saját ingatlana, sem autója amikor megismerkedtünk. 3 évvel ezelőttig albérletben éltünk. Autónk most sincs és a fizetésünk átlagos. Ja, mellesleg a férjem nem 70 kilós tini, hanem 190 cm magasságához majdnem 100 kg, totál átlagos külsővel. Igen, én sem vagyok instamodell, szintén átlagos a külsőm.

2023. máj. 23. 12:42
 24/46 anonim ***** válasza:
26%

Én pl jelenleg suli mellett 245ezret keresek, decemberben hagyott el az exem, nem a pénz miatt, egyszerűen elhidegültünk, 2 hónapja feltettem a badoo-t, lapozgattam kiválasztottam 3 közelemben levő lányzót itt Budapesten akik szimpik voltak, rájuk írtam, egyikükkel közös témában nagyon megtaláltuk a star wars-t és a Harry Pottert (mindketten 30felett vagyunk)

Kitaláltuk, hogy folytassuk a beszélgetést chat helyett a Margit-szigeten sétálva, még össze is vesztünk azon, hogy egy harcban Wolverine vagy Deadpool győzne, illetve, hogy melyikük a jobbképű…

27.-én leszünk 2 hónaposak…

Ennyi… kommunikáció, meg legalább egy közös téma, ennyi kell az ismerkedéshez, nem luxusvilla meg 3 bmw a garázsba, 27cm fallosszal…

Sehol semmikor nem kérdezte mennyit keresek, mikor az anyagiakra terelődött a szó sem a fizetési papíromat kérte 2 tanu jelenlétében, pusztán megbeszéltük ki hol lakik, engem igazából nem zavar, hogy ő az apukája luxus házában, őt nem zavarja, hogy én egy 80ezres 30m2 garzonban albérlek… senkit nem érdekel, fülig ér a szánk ha egymás társaságában vagyunk.

2023. máj. 23. 12:57
 25/46 anonim ***** válasza:
36%
300 mint átlag fizu? 🤣🤣🤣🤣
2023. máj. 23. 13:00
 26/46 anonim ***** válasza:
36%

Kérdező, a probléma az, hogy eleve rosszul állsz az egészhez.

Az életkörülményeid teljese jók, azzal nincs gond.

Az már viszont elég riasztó, hogy egy párkapcsolati kérdésben a vagyoni helyzeted alapján definiálod magadat. Aranyásókat vagy prostikat keresel? Akkor számít. Normális nőket keresel? Akkor nem.

2023. máj. 23. 13:11
 27/46 A kérdező kommentje:

26

Normális nő = duci ?

Mert akkor tényleg a prostikat keresem 🤣

2023. máj. 23. 13:14
 28/46 anonim ***** válasza:
21%

26

Tehát, csóró vagy, semmit nem tettél le az asztalra, de a vékony fullos nő az kéne?

2023. máj. 23. 13:15
 29/46 anonim ***** válasza:
0%

24. Jaja, meg írd le azt is mellé a teljesség kedvéért, hogy nem vagy éppen csúnya enyhén szólva sem, de alacsony sem, kövér/sovány sem. Meg hogy a szociális képességeid is minimum enyhén átlag felettiek. Így teljes a kép. Ja ha ezek megvannak, akkor nem számít annyira a pénzed, tudsz találni legalább helyes nőt.

És annak a férfinak mit tanácsolnál, aki nálad alacsonyabb 10-15 centivel, kevésbé jóképű, kövér/sovány, kevésbé jól szocializált és teljesen mások az életben a tapasztalatai, hogy ezek miatt hogyan is viszonyulnak hozzá az emberek már az első pillanattól kezdve, mint hozzád?

2023. máj. 23. 13:17
 30/46 anonim ***** válasza:
0%

Lehetsz csóró, ha jól nézel ki. Nem minden nő csak a pénzre megy. Van, amelyik beéri egy jól kinéző jobb dumás, de nem pénzes pasival is.

2023. máj. 23. 13:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!