Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 35 éves férfi, Budapesti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35 éves férfi, Budapesti átlag fizuval (300 nettó) , albérlettel találhat nőt?

Figyelt kérdés
Korban hozzàm illő 27-35 közöttiben gondolkodók. Sajnos évek óta senki nem akad horogra! Másnak is ilyen nehéz a társ keresés?
2023. máj. 23. 08:53
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
36%

24 vagyok, 172cm vagyok, nem vagyok éppen egy hatalmas óriás, emellé jelenleg 105kg, mondhatni izmos pocakos, homlokom a fejem búbjáig ér, körben őszes szőkésbarnás haj, nem borotválom le, mert akkor világít a nagy fülem, így nem olyan feltűnő,

Szociális képességek, élettapasztalatok stb, ezek fejleszthető képességek nem veled születettek… ha rinyálsz és keresed mindig az okokat, akkor nem lesz változás… mondjuk ez esetben férfinak sem neveznélek, rinyálni a kisfiúk szoktak.

2023. máj. 23. 13:24
 32/46 anonim ***** válasza:
36%

30

A nők nem a pénzre mennek, csak egy normális nő, megnézi egy pasi egzisztenciaját IS.

2023. máj. 23. 13:28
 33/46 anonim ***** válasza:
85%

"Normális nő = duci ?"

Öhm... tessék?:D

Oké, szerintem közeledünk az ok felé, amiért kerülnek a nők:D És ennek köze sem lesz a fizetésedhez, vagy a lakhatási státuszodhoz:D

2023. máj. 23. 13:31
 34/46 anonim ***** válasza:
74%
32. Attól függ hány éves a nő és hány éves a férfi. Pl. férfiként 25-30 alatt még annyira nem nézik a nők az egzisztenciádat. Vagy általában is egy 20 éves nő kevésbé nézi az egzisztenciádat, mint egy 30 éves nő.
2023. máj. 23. 13:33
 35/46 anonim ***** válasza:
26%

Nekem ezek közül egyik sem számít a párválasztásban.

Ellenben sok más, ezeknél sokkal lényegesebb dolog viszont nagyon.

"Normális nő = duci ?"

Igen... Nos, ez alapján az emberség és az intelligencia szintet nálam biztosan nem ütnéd meg. A fizetésed nem érdekel.

2023. máj. 23. 13:48
 36/46 anonim ***** válasza:
0%

37F vagyok, 184 magas, lakással, átlag-állással, pesten.

Esélyt nem kapok nőktől.

ÉS ti mondjátok nők hogy nem magasak az elvárásaitok? Hát egy lópikulát nem, nők! Nagyon is magasak az elvárásaitok! Kb. 1-5%a a pasiknak éri el amire vágytok!!!

2023. máj. 23. 14:11
 37/46 anonim ***** válasza:
0%

17

Akkor kéretik mediánról picsogni... Az milyen már, hogy valaki az átlagról beszél, kijavítják, majd jön valaki, és a mediánról kezd dumálni? :DDD

2023. máj. 23. 14:29
 38/46 anonim ***** válasza:
25%
Feltétlen nincs benned semmi hiba, a nők elvárásai a magasak… hát persze…
2023. máj. 23. 14:30
 39/46 anonim ***** válasza:
19%

Illetve igen, fel lehet ezt gogni úgy is, hogy amit nyújtani képesek vagytok, anál magasabbak az elvárások, de akkor magyarázzátok már el nekem, ha tényleg ez minden vágyatok, akkor miért nem tesztek érte, miért csak sírdogáltok?

Ha felnőtt emberek vagytok azért megállapíthatjátok a gyengeségeiteket, lehet fejleszteni magatokat…

2023. máj. 23. 14:33
 40/46 anonim ***** válasza:
75%

„Netes ismerkedésnél ha szóba kerülnek az anyagiak...”

Hogy mii??? Hol ismerkedsz?? NEM!! chaten nem kerülnek szóba az anyagiak. első randikon NEM kerülnek szóba. Nem krvát keresel, koptasd le az ilyen ribiket, aki a pénzt szóba hozza.

2023. máj. 23. 23:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!