Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 éves férfi, Budapesti átlag fizuval (300 nettó) , albérlettel találhat nőt?
Gondolom a hozzászóló úgy értette, hogy 412 nettó az átlagfizu Budapesten úgy, hogy akár diplomával, nem írta, hogy diploma nélkül ennyi, hanem képzettségtől függetlenül ennyi.
Egyébként meg lehet keresni ennyit diploma nélkül.
Akár 2M bruttót is diploma nélkül, lásd légiforgalmi irányítók pl..
Nő vagyok. Sírt már nekem egy random pasi privátban, hogy csak azért nem kellek neki, mert épp nem éri el a fizuja a havi 500-at (ezt én egy szóval se mondtam, ő találta ki), de amúgy itt és itt lakik, a kocsijáról meg 4 képet is kaptam, más-más szögből.
Az részletkérdés, hogy eleve a pénisze méretével indított, meg hogy mit csinálna velem, így már felejtős lett volna az egész.
(Azt hagyjuk is, hogy amúgy szerető kapcsolatban élek - nem említettem meg a csávónak, egyrészt hogy ne higgye, hogy egy ilyen indítás után lett volna esélye ha szingli vagyok, másrészt a sima "Nem" is elég egy ideális világban...)
A páromnak nem volt se kocsija, se lakása, amikor összejöttünk, ezek a kapcsolat közben jöttek. Akkor még állandó munkája sem volt, én találtam neki egy szuper helyet. Azóta közel azonos a fizunk, az enyém egy picit magasabb.
A személyisége miatt "akadtam horogra", nem a pénze miatt. Amúgy nem is kerestem kapcsolatot, plusz elég introvertált vagyok (szóval azért nem egyszerű), de összejött neki.
Ha csak a pénzével villogott volna, és nem beszélgetünk és hasonlók, akkor nem jöttünk volna össze.
Summa summarum, nem tudod megvenni a kapcsolatot, neked kell odatenned magad.
10
Hogy jön ez ide? Szarom le, hogy van-e diplomád vagy nincs... Pesten az átlagkereset nettó 412 ezer. Lehet lepontozni, de ez ténykérdés.
400 körül keresek nettóban és öregebb is vagyok nálad, holnap töltöm a 37. életévemet.
Esélyem a nőknél? Nulla.
Voltam 25x rapidrandin szeptember óta és semmi. Online esélytelen.
Kezdem feladni de még akarok 1-1.5 évig próbálkozni, amíg 40 alatt vagyok aztán feladom.
A nőknek nagyon nagyok az igényei magyarországon, hiába mondják hogy nem de azok.
Nettó 500 alatt nem vagy férfi. Saját téglaépítésű hitelmentes 2-3 szobás lakás kell + autó + több milla megtakarítás hogy egyáltalán szóba kerülj. 180 magas legyél kigyúrt stb.! Ja és OKOS és VICCES. Ha nincs humorod ( márpedig sokunknak nincs ) akkor felejtős vagy, azonnal leírnak.
Megismerni a másikat ? Az nem érdekes. Bevásárló lista van!!!
15
Pontosan
14. Az átlag és a medián nem ugyanaz. Az átlagot nagyon felfelé húzza kevés ember nagyon jó fizetése. Ha valaki keres 2 millió, a másik meg 200 ezret, akkor a kettejük fizetésének átlaga 1,1 millió. A medián fizetést érdemes nézni.
Kérdező: Nekem megy a csajozás hasonló fizuval, de én jóképű és magas vagyok.
Nem mindenkinél lesz kizáró ok az alacsony fizetésed. Rosszabb fizuval is élnek párkapcsolatban emberek.
Máshol kell keresned a sikertelenséged okát. De amúgy mikor derül ki, hogy szar a fizud? Hányadik randin dobnak téged, hogy ezt gondolod te problémának?
18
A nulladikon. Netes ismerkedésnél ha szóba kerülnek az anyagiak és sietősen le is leszel koppintva a válasz után. Így a randi sem jön el.
Nettó hülyeség amit 15 ir.
A párom 47 volt se kocsi se jogsi se lakás, mégis kellett. Még csak külsőre se olyan, dumára főleg nem 😀 Egyszerűen láttam hamar milyen ember és az kellett. De lehet én vagyok vmi földönkívüli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!