Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyugtassatok meg, hogy a tinder-en lévő edzős, tengerparton pózolós, borozós jócsajok mind kamu?
Nem létezik, hogy közülük ennyi szingli legyen. Főleg a 30 felettiek. Ha mégis, akkor vagy nagyon durván válogatósak, vagy mindig rossz döntést hoznak, ha újra és újra szinglik.
Egyik se jó, mert azt jelenti, nem haladnak előre mint társadalom, nincs elköteleződés, családalapítás.
Amúgy fb társkereső ugyanez, csak ott még az is ki van írva, hogy gyerektelen, és konkrétan a 30 felettiek többsége az.
SZóval arra tippelek, hogy ezek a tökéletes nőcik csak és kizárólag jó döntést hoznak, nem válogatnak, tehát valaki szórakozik velük és ellopván a képeiket instáról, regisztrálja "őket" tinderre. Akkor meg valakit sürgősen fel kéne jelenteni.
Nagyon csúnya világ jön így... 40 év múlva tele lesznek a nyugdíjas otthonok, de látogatni őket nem fogja senki. Már ha lesz, aki gondozza őket.
"mindenki úgy állítja be a gyerekvállalást, mintha egész életedre lekötne"
Igaz, "csak" 18-20 évre köt le alaphangon, végülis nem sok. 🤷🏻♀️Ez pont 18-20 évvel több, mint amennyit feláldoznék egy gyerekre...
Onnantól, hogy gyereket vállalsz ő lesz a prioritás, saját magad pedig háttérbe kerülsz, kb mindent is hozzá kell igazítani, totálisan megszűnik a spontaneitás. Pont azokat az éveket köti le, amikor az ember igazán élhetné a saját életét, szórakozhatna, utazgathatna, karriert építhetne, világot láthatna, jöhetne-mehetne. Bocs, de nekem erre kicsit sincs szükségem. Persze lehet jönni azzal, hogy "de gyerekkel is lehet utazni meg világot látni", de az sosem lesz olyan, mint gyerek nélkül. Ott is a gyerek körül forogna majdnem minden, mert most hisztizik, most éhes, most álmos, most ez kell, most az kell stb. Épp elég nyaraláson néztem ezt végig, nekem ez aztán nem hiányozna.
De ez csak az egyik része, egyszerűen nincs se kedvem, se türelmem, se energiám éveken át éjszakázni, kialvatlannak lenni, szaros pelenkákat cserélni, magamat folyamatosan háttérbe szorítani, stresszelni, idegeskedni, dackorszakkal, majd a kamaszodással küzdeni, mindig szervezkedni, mindent összeegyeztetni, hogy mindenkinek jó legyen plusz egy raklap pénzt elkölteni arra, hogy felneveljem. Aztán, ha tönkremegy a kapcsolat/házasság, akkor 99%-ban a nő marad egyedül a gyerekkel és próbálja megoldani az életét, ahogy tudja. Hát köszi, de nem.
Egy gyerek ÓRIÁSI felelősség és bizony egy életre szól! Oké, hogy onnantól, hogy egyre önállóbb lesz, majd felnő (de itt még mindig 18-20 évről beszélünk!) és elköltözik már nem jelent mindennapi "elfoglaltságot", de akkor is a gyereked marad, ha történik vele bármi (balesetet szenved, tönkremegy a házassága/kapcsolata és haza kényszerül stb), jó eséllyel téged is érinteni fog, ha másképp nem is, érzelmileg. Rengeteg szülőtől hallottam már, hogy attól még, hogy felnőtt a gyerekük és elköltözött otthonról, egyfajta örökös vagy "egészséges mértékű" aggódás marad bennük, hogy biztos jól van-e, biztos épségben hazaért-e ésatöbbi ésatöbbi.
Egy szónak is száz a vége: hadd döntse el mindenki maga, hogy hogyan szeretné élni az egyetlen életét!
Mert nem akarok nyugot a nyakamba. Egy pasival csak a gond van ha kapcsolat.
Kivalasztok egy jo testu pasit ha van talalat rairok h tetszel es ma ejjel nem szeretnek unatkozni. Ram er e ?
Lesz egy kellemes ransi es altalaban jo szex. Majd torlom a pasit. Hajnalban hazakuldom. Es ennyi.
Mondj egy okot h miert is kellene nekem egy pasi hosszabb tavra???
Lakasom autom penzem munkam baratok van. Szaporodni nem akarok.
Na akkor mire is jo?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!