Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyugtassatok meg, hogy a tinder-en lévő edzős, tengerparton pózolós, borozós jócsajok mind kamu?

Figyelt kérdés

Nem létezik, hogy közülük ennyi szingli legyen. Főleg a 30 felettiek. Ha mégis, akkor vagy nagyon durván válogatósak, vagy mindig rossz döntést hoznak, ha újra és újra szinglik.

Egyik se jó, mert azt jelenti, nem haladnak előre mint társadalom, nincs elköteleződés, családalapítás.

Amúgy fb társkereső ugyanez, csak ott még az is ki van írva, hogy gyerektelen, és konkrétan a 30 felettiek többsége az.

SZóval arra tippelek, hogy ezek a tökéletes nőcik csak és kizárólag jó döntést hoznak, nem válogatnak, tehát valaki szórakozik velük és ellopván a képeiket instáról, regisztrálja "őket" tinderre. Akkor meg valakit sürgősen fel kéne jelenteni.

Nagyon csúnya világ jön így... 40 év múlva tele lesznek a nyugdíjas otthonok, de látogatni őket nem fogja senki. Már ha lesz, aki gondozza őket.

2023. máj. 22. 17:54
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
100%
Nem akar mindenki pasit.
2023. máj. 22. 21:32
 42/54 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező: nem mindenki akar "bepasizni" igazából ezt a kifejezést 16 éves kor fölött nem is igen használjuk. Egy csinos, jó munkával, élettel, barátokkal, célokkal teli nőnek a férjfogás nem életcél. Az az idő rég elmúlt. És igazából itt a gond, mert azt gondoljátok ti 30-as férfiak, hogy minden nőnek a férjhez menés az életcélja és aranyból vagytok, örüljön neki az a szingli nő, akire ránéztek. :D Hát, azok a típusú nők akik egyetlen céljuknak a családalapítást tartják, valószínűleg nem instamodellek, bocsi.
2023. máj. 22. 21:37
 43/54 A kérdező kommentje:

Húha, látom, még mindig baj van, illetve csak ismétlem magam.

Ha nem akarnak pasit, miért vannak tinderen? Én pl. nem megyek a buszpályaudvarra, mert nem szoktam buszozni.

A kérdés a tinderről és az ismerkedésről szól. Hiába írod le ezután, hogy de, pasit akar, csak nem házasságot, attól az még ugyanúgy kipcsikapcsi. Ha meg csak egyéjszakást akar, nos, sajnálom, hogy erre pazarolják a szépségüket, hogy 1 év alatt felpróbálhatja őket havi 1 pasi, ha nem gyakrabban még több.

2023. máj. 22. 21:43
 44/54 anonim ***** válasza:
100%
Miért sajnálod, hogy szexelnek egy jót? Mert nem veled teszik?
2023. máj. 22. 21:45
 45/54 anonim ***** válasza:
100%

De miért foglalkozol azzal, hogy ki tud bepasizni meg ki nem?? Főleg, hogy ki szaporodik meg ki nem? Magánügye mindenkinek. Attól, hogy bepasizna még egyáltalán nem jelenti, hogy gyereket is fog vállalni, manapság ugyanis egyre többen nem akarnak! Bármennyire hihetetlen, de nem minden nőnek ám az élete célja, hogy férjhez menjen meg gyereket szüljön...

Én is rendszeresen edzem, szoktam tengerparton nyaralni (férjemmel együtt), sőt borozni is, gyereket még sem akarok soha, de soha.

2023. máj. 22. 21:45
 46/54 A kérdező kommentje:

44: ha nagyon érdekel, azért "sajnálom", mert jobb egy konstans partner, mint állandóan ismerkedni, váltogatni, de akkor ez csak én vagyok

45: azért foglalkozom vele, mert állandóan feldobja őket a tinder, és azon gondolkodom, ha a helyükben lennék, kb. 1 hetet lennék tinyón, bepasiznék és eltűnnék, de nem ez történik

a szaporodáshoz tényleg nincs közöm, igazad van, de hol vagyunk tinderen attól, ne nevettess

2023. máj. 22. 21:53
 47/54 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ez csak te vagy. Én azokat sajnálom, akiknek gyerekük van. Vagyis rossz szó, hogy sajnálom, mert nincs semmi közöm az életükhöz.

Elég uncsi lenne a világ, ha mindenki úgy élne, ahogy 1 ember élné az életét.

2023. máj. 22. 22:20
 48/54 A kérdező kommentje:

de ha egy gyerek évek kérdése... :D bírom, hogy a gyerektelenek így állnak hozzá

milyen hatással van szüleink életére, hogy mi most felnőttek vagyunk már? semmilyen, élik tovább az életüket, csak csináltak is valamit

mindenki úgy állítja be a gyerekvállalást, mintha egész életedre lekötne, pedig az az állattartás, mert a hülye kutya még 15 évesen sem tud magának kenni egy vajas kenyeret

őket bezzeg nem sajnálod

2023. máj. 22. 22:23
 49/54 anonim ***** válasza:
100%

46. Nagyon sok olyan nő van, aki szereti válogatni a partnereit, ugyanúgy,ahogy a férfiak is.

Ha még egyszer szingli lennék, ugyanezt csinálnám, de úgy, hogy egyik mellett sem kötném le magam.

2023. máj. 22. 22:30
 50/54 anonim ***** válasza:
100%

Nincs benne semmi kamu. A tengerpartra borozgatni még tanári fizetésből is el lehet jutni, ne viccezz... egyik-másik horvát/olasz út olcsóbb is, mint a Balaton.

Edzés se egy komoly pénz, 15 ezer alatt vannak a havibérletek edzőtermekbe.

2023. máj. 22. 22:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!