Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha mindig azt mondja a lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha mindig azt mondja a lány egy randi egyeztetéskor, hogy most nem tudja mikor ér rá, meghogy nagyon elfoglalt, majd megbeszéljük, az valóban kamu?

Figyelt kérdés
Magamból kiindulva lehet annyira elfoglalt egy ember, hogy tényleg nem tudja megmondani, hogy mikor ér rá, a legjobb barátom viszont azt mondja, hogy hagyjam ezt a lányt, mert csak játszik az agyammal, és keressek egy normálisat, mert nem létezik, hogy valaki ne tudja megmondani, hogy mikor ér rá 1-2 órára.
2023. febr. 12. 20:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
91%
Ha magambòl indulok ki, akkor kamu. Nagyon sokat dolgozom, de tudok időt szánni arra, aki tetszik nekem. Régi òcska duma, ez a nem tudom mikor lesz időm duma.
2023. febr. 12. 20:41
 2/17 anonim ***** válasza:
86%
Akkor hallgass a haverodra a saját tapasztalatod ellenében.
2023. febr. 12. 20:41
 3/17 anonim ***** válasza:
89%
Ha akarna tőled bármit, akkor ráerne. Simán talonban tart, vagy túl gerinctelen egyenesen nemet mondani.
2023. febr. 12. 20:47
 4/17 anonim ***** válasza:
27%
Annyira jó, mikor olvasom az ilyeneket, hogy mindenki folyamat ráér. Én pont azért hagytam ott az előző munkámat, mert egy fogorvost nem tudtam beiktatni. Mondjuk ezek szerint nem sok mindenről maradtam le, ha ilyen követelőző és hazudtoló emberek várnak a nagyvilágban.
2023. febr. 12. 20:51
 5/17 anonim ***** válasza:
90%

Lekoptatò duma light verziò. Ha az ember akar valamit megoldja. Ha nem is azonnal, akkoris tud mondani valamit, konkretabbat, hogy mikor.

Nem ez a majd , majd egyszer, késöbb.

Nem érdekled eléggé,sajnàlom.

2023. febr. 12. 20:59
 6/17 anonim ***** válasza:
95%
Lehet, hogy igaz, de mit kezdenél te vele ha a randira heteket kell várni? Nem sok értelme van, nemde?
2023. febr. 12. 21:15
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Heteket, te jó ég!
2023. febr. 12. 21:24
 8/17 anonim ***** válasza:
68%

hát, valószínű kamu.

nagyon minimális az esélye hogy ennyire elfoglalt.

de ezt neked jobban kéne tudnod, te tudod mit dolgozik, stb

2023. febr. 12. 21:27
 9/17 anonim ***** válasza:
41%

"nem létezik, hogy valaki ne tudja megmondani, hogy mikor ér rá 1-2 órára"

Volt nemrég egy kérdés, hogy a lány 1 órára pont ráért volna, de sokan tiltakoztak, hogy az nem elég, meg kamu, meg minek a kapcsolat ilyennek. Lehet a lány is úgy van vele, hogy 1-2 órára nem érné meg.

2023. febr. 12. 21:31
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Volt itt tényleg egy csaj nem tudom rá gondol-e a 9es, aki full elfoglalt volt és a pasas várt jó ideig, majd amikor a buliba akart menni hozzá, hogy hazakíséri ő volt a sz@r, persze nem ért el vele semmit, de a csaj tényleg úgy akart ismerkedni, hogy nem volt rá ideje, tehát nem biztos, hogy kamu, de az fix, hogy nincs értelme az egésznek.
2023. febr. 12. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!