Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha mindig azt mondja a lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha mindig azt mondja a lány egy randi egyeztetéskor, hogy most nem tudja mikor ér rá, meghogy nagyon elfoglalt, majd megbeszéljük, az valóban kamu?

Figyelt kérdés
Magamból kiindulva lehet annyira elfoglalt egy ember, hogy tényleg nem tudja megmondani, hogy mikor ér rá, a legjobb barátom viszont azt mondja, hogy hagyjam ezt a lányt, mert csak játszik az agyammal, és keressek egy normálisat, mert nem létezik, hogy valaki ne tudja megmondani, hogy mikor ér rá 1-2 órára.
2023. febr. 12. 20:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
51%
Hát ha még csak egyszer mondaná, de azt mondod mindig ezt mondja, szóval ez full lekoptatás.
2023. febr. 12. 21:41
 12/17 anonim ***** válasza:
90%

4-es: Nem arról van szó, hogy non stop rendelkezésre kell állni, vagy nem lehet olyan 1-2 hét, amikor tényleg nem jó, de a folyamatos majd, később, még nem tudom kifogás. Akinek meg tényleg nincs ideje még kakilni se jóformán, az ne ismerkedjen, senki nem tart pisztolyt a fejéhez.

Kérdező, nem írtad, mióta húzódik ez, első randi lenne-e, de ezen információk hiányában is problémásnak tűnik a helyzet.

2023. febr. 12. 21:45
 13/17 anonim ***** válasza:
54%

Annyit hadd mondjak el utoljára, ahhoz képest, hogy mennyire nehéz a társkeresés manapság, elképesztő dolgokért tudnak az emberek dobni másokat. Egy idegennel szemben olyan követeléseink vannak, hogy az eszméletlen.

A munkához meg, mindig azt hittem, hogy karácsonyi bónuszt meg évi fizetésemelést csak az "informatikusok" kapnak. Sima kis pénzügyesek semmit. Megtörtént eset, ez volt a fő indokom a váltásra: ha engem elhívtál volna randizni, kedden mondtam volna, hogy hétvégén mehetünk. Csütörtökön este 10-kor kaptam egy csomó anyagot, aminek kedd reggel 8-ra kész kellett lennie. Tér-idő meghajlítás nélkül ezt úgy tudtam megcsinálni, hogy pénteken leszaladtam a kisboltba pár fagyasztott pizzáért, és egész hétvégén a gép előtt ültem. Nem 8-10 órát, aztán pihi, nem.

És ez sajnos nem csak az én életem. És nem egy alkalom. Most már én is az vagyok, aki délelőtt a városban ténfereg. A többiekkel ellentétben nem ismerem a lányt, de amikor olyat olvasok, hogy "arra van időd, amire akarod", akkor muszáj szólnom, mert nem igaz. Az olyan, mint mikor a gazdag ember nem tudja elképzelni a mélyszegénységet.

2023. febr. 12. 21:49
 14/17 A kérdező kommentje:
3 hete húzódik.
2023. febr. 12. 21:53
 15/17 anonim ***** válasza:
79%
Nem értem miért akar randira menni az aki nem ér rá.Ez szerintem egy lekoptató duma hiszen,ha a csaj komolyan gondolná és akarná a dolgot akkor nem írna ilyeneket.
2023. febr. 12. 22:21
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Még ha igaz is lenne, és tényleg ennyire nincs szabadideje, akkor is mi értelme ennek az egésznek? Milyen kapcsolatot lehetne kialakítani valakivel, aki havonta talán ráér 1-2 órára? Ha te nem csak egy ilyen kis semmiségben gondolkodsz, akkor ez a lány nem a te embered, akár hazudozik, akár nem.
2023. febr. 12. 22:40
 17/17 anonim ***** válasza:
50%

szerintem ez irreveláns szöveg, hogy aki tetszik nekünk arra bárki tud szakítani 1-2 órát, honnan tudhatnánk hogy 3 képből (amin lehet tök máshogy néz ki mint élőben) meg pár nap chat alapján tetszik-e nekünk valaki vagy nem... minden élőben dől el

lehet egyszerűen rég randizott, vagy mással randizik, vagy tényleg elfoglalt és belement az ismerkedésbe úgy hogy nem is kellett volna

2023. febr. 13. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!