Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Regeltem egy oldalra és furcsa az egész kicsit, ez az itt emlegetett kamu?

Figyelt kérdés

Szinte minden nap "ugyanazok" beregelnek, ugyanokat a képeket feltöltik.

Ezek vajon nők, vagy csak az oldal üzemeltetői akarják így lépre csalni a fizető vendégeket?

Szerencsére valódi csajokkal is sikerült beszélgetnem, legalábbis 1 már biztos, de a többi nekem gyanús.

2023. jan. 18. 21:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Badoo?
2023. jan. 18. 22:07
 2/9 A kérdező kommentje:
vagyaid.hu
2023. jan. 18. 22:10
 3/9 anonim ***** válasza:
86%

Egykutya.

A lehuzasra mennek, fizess mindenert lehetoleg tobbszor is, es persze senki sem garantal semmit. Tele van prostikkal, biztos lehetsz benne hogy nem onnan fogsz becsajozni.

2023. jan. 18. 22:15
 4/9 A kérdező kommentje:

#3:

Már alakul egy csajjal valami.

Akikkel beszéltem azok kamusok voltak, elég hamar eltűntek, vagy a második beszélgetésre nem reagáltak, persze találhattak valaki mást is.

2023. jan. 18. 22:25
 5/9 anonim ***** válasza:
52%
Ja, jo, akkor higgy tovabbra is a tundermesekben.
2023. jan. 18. 22:28
 6/9 A kérdező kommentje:

#5:

Elég sokat dumáltunk, a hangját is hallottam, csak nem egy travi :D

2023. jan. 18. 22:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Azon az oldalon vannak unatkozó egyetemisták is. akik a párjuk távolétét kihasználva, szeretnek beszélgetni pasikkal. Ha jól nézel ki, és dobsz egy kis zsebpénzt még szexelni is hajlandóak. Az viszont tuti, hogy az Anna nem Anna, Klára nem Klára. Végül is dugni mindegy. Nem?
2023. jan. 19. 04:17
 8/9 NTBS ***** válasza:
Mi újság feléd kedves kérdező?
2023. ápr. 11. 10:51
 9/9 A kérdező kommentje:

Az oldal továbbra is fura, ugyanolyan névvel regelnek pár naponta ugyanazok a csajok és fura mód mindig ugyanazokat a képeket rakják fel.

Azt értem, ha egy csaj regel és rutinosan már rak fel képeket, de mindig ugyanazok?

Volt pár jó beszélgetésem is onnan, de mint mindenhol sok a kamus, meg az aki nem reagál. Nem is tudom melyik a jobb.

2023. ápr. 11. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!