Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az ilyen nagy különbségű párkapcsolatokról, hogy az a lány 19 éves, a férfi meg 47 éves?

Figyelt kérdés
2023. máj. 21. 18:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
56%
Sose lesz valódi kapcsolat. Már rég felfordul az egyik, míg a másik nagyban élni fog.
2023. máj. 21. 19:13
 12/16 anonim ***** válasza:
55%
En 40 vagyok, de tarskereson rendre olyan 50esekbe botlok, akiknek vannak felnőtt, meg pici par eves gyerekuk is. Nyilvan ket anyatol. Az elso feleseget lecsereltek a fiatalabbra, aztan azzal is tonkrement es most kuzdenek a sajat ovodassal meg kisiskolassal, plusz unokakkal is egyszerre. Csodalatos.
2023. máj. 21. 19:20
 13/16 anonim ***** válasza:
34%

10: "Azok a férfiak, akik 20-on éves lányokkal vannak, bőven választhattak volna korukbeli nőt is. Szerinted miért megy a gyűlölködés az idősebb nők részéről.."

Én nem erről beszéltem. A fiatal lányok hozzáállásáról beszéltem. Ebbe most te látod bele, hogy fel akarom menteni az idősebb férfiakat. Nem.

És nem álszentségből írtam, mintha emiatt megbocsátható lenne a dolog.

És egyébként nemcsak a legvonzóbb férfiaknál látom ezt. De azt is látni kell, hogyha a saját korosztályában olyannal volt dolga, aki folyton szekálja, akaratoskodik, akkor eleve nem akar vele kapcsolatban lenni, és pont.

Ha viszont jön egy fiatal csaj, aki elfogadja, akkor szerintem emiatt fura lenne elítélni. Nekem is volt ilyen tapasztalatom, hogy összejöhettem volna jóval fiatalabb lánnyal, de nem tettem, mert korombelit szeretnék... de itt meg annyi a flegma, lekezelő, beképzelt nő, hogy annál még egyedül is jobb. (tisztelet a kivételnek persze).

2023. máj. 21. 19:25
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Végül is mindketten felnőtt emberek....
2023. máj. 21. 22:42
 15/16 anonim ***** válasza:
34%

hősöm! a lány

#röhög

2023. máj. 22. 22:56
 16/16 anonim ***** válasza:
Apakorszakot él valószínű a lány,előbb utóbb semmi nem lesz belőle,az ilyen férfiak csak a dugásra hajtanak. Mi mást akarna egy tini korú lánytól?
2023. máj. 22. 23:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!