Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az ilyen nagy különbségű párkapcsolatokról, hogy az a lány 19 éves, a férfi meg 47 éves?
10: "Azok a férfiak, akik 20-on éves lányokkal vannak, bőven választhattak volna korukbeli nőt is. Szerinted miért megy a gyűlölködés az idősebb nők részéről.."
Én nem erről beszéltem. A fiatal lányok hozzáállásáról beszéltem. Ebbe most te látod bele, hogy fel akarom menteni az idősebb férfiakat. Nem.
És nem álszentségből írtam, mintha emiatt megbocsátható lenne a dolog.
És egyébként nemcsak a legvonzóbb férfiaknál látom ezt. De azt is látni kell, hogyha a saját korosztályában olyannal volt dolga, aki folyton szekálja, akaratoskodik, akkor eleve nem akar vele kapcsolatban lenni, és pont.
Ha viszont jön egy fiatal csaj, aki elfogadja, akkor szerintem emiatt fura lenne elítélni. Nekem is volt ilyen tapasztalatom, hogy összejöhettem volna jóval fiatalabb lánnyal, de nem tettem, mert korombelit szeretnék... de itt meg annyi a flegma, lekezelő, beképzelt nő, hogy annál még egyedül is jobb. (tisztelet a kivételnek persze).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!