Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számít az izmos felsőtest csajozásban?
Ez érdekes kérdés, mivel a youtube -on kb minden content creator mást mond róla.
Nyilván ha 190cm fölött vagy, tökmindegy hogy nézel ki, nyertél, ahogy egy kigyúrt 175cm alatti törpe meg lúzer. A lényeg, hogy kérdést átlagos magasság mellett értem, főleg szórakozóhelyi és online ismerkedésben.
"Ez érdekes kérdés, mivel a youtube -on kb minden content creator mást mond róla."
Csak nem azért, mert minden ember más, másra vágyik, mást gondol jóbak? Egyik opciódra sem tudok szavazni. A sovány/szálkás soha nem jött be, ahogy a nagyon izmos, vagy nagyon hájas sem. Legyen egy férfias termete, vállai, arányos alkata. Anniyra legyen edzett, hogy azért egy állóképessége legyen, egészségügyi szempontból is fontos ez. Van arany középút. Illetve az ember személyisége sokat számít, azért a külső tökéletlenségeket el tudja feledtetni.
Nálam annyiban számít hogy azért sportoljon valamit, ne legyen egy puhány gyerek.
Szép tud lenni már egy alap kisportolt test is, természetesen naturálban.
Szerintem felesleges azon agyalni hogy számít-e az izmos test csajozásnál.
De egy dolog ami biztos; ha kicsit izmosodsz és ledobsz pár kiló felesleget, attól magabiztosabb leszel, így ezután a csajozás is könnyebben fog menni.
Nekem ez a tapasztalatom.
Az arc jobban számít mert azon nem lehet változtatni, genetikailag adott.
Minél jobb vagy olyan dolgokban amelyeken nem lehet változtatni annál jobb vagy a csajozásban mivel szaporodás tekintetében csak a genetika számít.
Az izom is akkor számít valamit ha alapból jól nézel ki, másképp csak gymcelkedésre elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!