Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hátrányos a felsőtestem? Ez is lehet a gond ami miatt nem vagyok sikeres a nőknél? (KÉP)
Figyelt kérdés
Sokak szerint kisfiús alkatom van. Erősítek.
Nektek mi a véleményetek?
(nem borotválom sem a hasam, sem a mellkasom, magától ilyen)
22F
2018. szept. 26. 18:27
1/27 anonim válasza:
Nekem tetszik, ha hiszed, ha nem. 26N
2/27 anonim válasza:
Nem rossz, de azért nem árt még egy kicsit szálkásítani. A bőröd kifogástalanul szép.
3/27 anonim válasza:
páromé is ilyeb pedig 32 éves. ja igen, értelem szerűen van csaja (én)
4/27 anonim válasza:
Nem érdekel a felsőtest,amennyiben az esze,szíve helyén van,és vonzódom hozzá.De az tény hogy kisfiús alkathoz keményebb jelleme kell hogy legyen,mert különben nem tudok felnézni rá.
5/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszolat!
Amúgy 190 cm a magasságom.
2018. szept. 26. 18:45
6/27 anonim válasza:
Nekem is tetszik a tested
24F :D
7/27 anonim válasza:
Nem gond. Nincs vele semmi probléma. :)
8/27 anonim válasza:
Szerintem a hozzáállásod a hátrányos. Nekem is hasonló felsőtestem van, és már megkaptam párszor, hogy jó pasi vagyok. Persze nem fog bejönni az összes csajnak, van, aki a nagydarab férfiakat szereti, más a robusztusabb alkatot, de azért így is akad épp elég lány, akinek tetszik ez az alkat.
9/27 anonim válasza:
Nekem nem kéne kétszer mondani! Első osztályú tested van. 39/N
10/27 anonim válasza:
Uh a sörhasú ismerőseimnek meg akkora egója van...jó, nem mintha baj lenne. Szerintem szép tested van.
Mondjuk az szomorú, hogy tényleg ennyire nincsen önbizalma az embereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!