Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek esztétikaila...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek esztétikailag ha valaki nagyon fehérbőrű és sok anyajegye van a felsőtestén?

Figyelt kérdés

Nekem ez komoly öbizalomhiányt okoz.

F

2022. aug. 28. 18:24
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Teljesen normális, felesleges ebből magadnak problémát gyártani.
2022. aug. 28. 18:26
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is rengeteg van,ne törődj vele! Ez teljesen természetes dolog,van akinek kevesebb van van akinek több,de ez miatt ne legyen önbizalom hiányod!

Akinek megtetszel lehet pont az fog megtetszeni,vagy pont nem azt fogja nézni! Ez egy teljesen mellékes dolog!

2022. aug. 28. 18:26
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Mint minden más esetben, valakinek bejön, valakinek kvára nem. Ilyen az élet, ez a normális, elkéne fogadni.

Nem párkapcsolati szempontból teljesen leszrom, párkapcsolatiból pedig nem a bőre színe fog döntő lenni.

2022. aug. 28. 18:27
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ilyen a bőröm, nem nagyon barnulok és többszáz anyajegy van rajtam. Én szeretem őket, nem okoznak önbizalomproblémákat. Van, aki szerint undorító, hát lelke rajta, ettől nem fogom magam szarul érezni, az eddigi partnereimet nem zavarta. Máson meg fel se tűnik.
2022. aug. 28. 18:33
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Én meg barna bőrű, barna hajú szemű vagyok.

Nem azoknak akarok tetszeni, akiknek a szőke, fehér bőrű nők tetszenek.

2022. aug. 28. 18:34
 6/19 anonim ***** válasza:
51%

Van aki elfogadja van aki nem

Ismerek ilyen hypobuőrű szeplős pasit(haja szemoldoke sötétvörös), akinek a felsoteste egyenesen ronda is (majomszőrös is raadásul),nekem teljesen taszito, de mégjobban a szegyenlőssége taszitott, de mivel jobarátom amugy, feloldottam benne a gátlásait, hogy nyugodtan nyujtozkodhat kemenykedhet, a pasik nem szoktak szegyenlősek lenni akarhogy néznek is ki, igy képes már arra, hogy ne legyenek görcsei gátlásai (azaz tudtam segiteni :))es van is már bnője aki ezt a külsőt ugy bírja.

Ezen felul nekem a mulya jelleme is bajom volt amugy.

De sok boldogságot a párjával.

Vannak olyan nők akiknek ez nem redflag.

2022. aug. 28. 18:38
 7/19 anonim ***** válasza:

*Te is probalj meg eleinte csak otthon tukor elott feszitgetni vagy zenére mozogni, vegyel fel bohém sapkát vagy akár virágnyakláncot, vagy bőrnyakláncot, bármit amit találsz. Első az, hogy elfogadd önmagad! Ahol senki se lát.

Es ahhoz találhatsz amugy egy stilust is ami TE vagy.

És előnyt is egyediséget is kovacsolhatsz magadbol!

Aztan hajrá vállald magad masok elott is fokozatosan.

2022. aug. 28. 18:40
 8/19 anonim ***** válasza:

"Alacsony szeplős mégis imádják a nők" felirat

[link]

[link]

2022. aug. 28. 18:42
 9/19 anonim ***** válasza:
Nőben én is hasonló vagyok, és magamon tetszik. Ha a férfinek egyébként bejön a testalkata, rajta is tetszene.
2022. aug. 28. 18:48
 10/19 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :)

Nem szeplős vagyok, hanem sok anyajegyem van. A kettő nem ugyan az.

Barna hajú és szemű vagyok, de fehér bőrű :)

2022. aug. 28. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!