Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, férfiak! Nektek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak! Nektek a (nagyon) fehérbőrű csajok jönnek be inkább, vagy a napbarnított, kicsit kreolosabb?

Figyelt kérdés

Tehát a kérdésben mindenképp fehér nőkről beszélünk (nem más etnikumból származóról), csak az egyik le tud barnulni szépen, esetleg alapból kicsit kreolosabb a bőre, míg a másik szinte hófehér.

Sajnos én az utóbbi kategóriába tartozom, mert nagyon féltem a bőröm a naptól, nehogy elkezdjek hamar ráncosodni. Köztudott, hogy a szoli, nap nagyon öregíti a bőrt, pedig valóban jobban néznek ki a napbarnított nők, viszont túl nagy árat fizetnek érte (szerintem). 40 évesen tök másmennyire ráncos egy szétbarnított nő, mint egy hófehér. Akkor már tényleg számít, de a 20-as évei elején-közepén még kevés ember gondol erre, viszont én már most próbálom nagyon óvni a bőröm, pl este 7-kor is ugyanúgy bekenem magam 50 faktoros naptejjel, akkor is ha csak a városban mászkálok. Alap a fényvédő arcra mindennap (télen is) + erős naptej nyáron, ha elhagyom a házat. Ennek eredményeként eléggé fehér vagyok, kb semmit nem barnultam, még nyaralás alatt sem, mert folyton az árnyékban feküdtem.

Tehát a kérdés adott, kinek mi jön be inkább?

2022. júl. 29. 12:54
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:

D vitamint pótold mindenképp!!

Nem vettem még észre magamon, hogy a bőrszín befolyásolná a vonzalmamat.

Egyet kivéve talán... a szolis sárga az már nagyon természetellenes, zavaró számomra. De ami még belefér a természetességbe, az rendben van. Túl fehér bőrt még nem láttam, szóval ilyen hullasápadt vagy vámpír színű emberrel nem találkoztam.

30F

2022. júl. 29. 13:01
 2/41 anonim ***** válasza:
56%

mindkettő bejön, de mindkettő a megfelelő típuson.

a barnaság szerintem inkább csak az alapból is sötétebb színvilágú embereknek áll jól. a magyar átlagnak jobban áll a fehér bőrr (nem beszélve arról, hogy ilyenkor augusztus felé már egy csomóan le vannak sülve, szinte egzotikumként hat a szép fehér bőrt látni)

2022. júl. 29. 13:04
 3/41 anonim ***** válasza:

Ismerek ilyet, nekem bejön 🙂

Remélem azért hangulatodra nem hát negatívan a kevés D vitamin.

2022. júl. 29. 13:05
 4/41 anonim ***** válasza:
100%
(zárójel: jól írja #1-es, ilyen szintű napfénykerülés mellett még nyáron is könnyen összejöhet a D-vitaminhiány, ami viszont nem egészséges)
2022. júl. 29. 13:05
 5/41 anonim ***** válasza:
100%
Hát van hófehér ember is aki bejön, meg már láttam konkrétan szénfeketét is aki bejött, igazából minden kivitelbe van szép és kevésbé szép.
2022. júl. 29. 13:19
 6/41 anonim ***** válasza:
17%
Bocsi de a napbarnított a tuti a sàpadt, Hófehérke,vizihulla szín taszító.f
2022. júl. 29. 13:41
 7/41 anonim ***** válasza:
81%
A fehér. Vagy a természetes barna. Aki barnulástól barna, azt úgy kell kivakarni a ráncok közül 30 fölött.
2022. júl. 29. 13:44
 8/41 anonim ***** válasza:
7. Hát de aki fehér egy biciklizés alatt leég februárba, így is úgyis barnul valamennyit minden ember, anno mikor a Balatonon nyaraltunk sulival anno, hazajöttem, azt a cigány gyerekek fehérebbek voltak mint én, a saját családomra furán neztem hogy miért világítanak xd
2022. júl. 29. 13:49
 9/41 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Igen, igyekszem pótolni a D-vitamint, elvileg nincs belőle hiányom. Ami meg a hangulatomat illeti, egyáltalán nem zavar, ha nem vagyok napsütésben, sőt.:) Szerencsére nem befolyásolja a hangulatomat, még a téli, sötét idő sem.

#6 elfogadom a véleményed, szerintem is szebb az enyhén barnított bőr. Taszítónak viszont egyáltalán nem érzem magam, azért ennyire nem vagyok durván fehér szerintem.:D

Akit esetleg érdekel, ilyesmi a bőrszínem, így talán egyszerűbb válaszolni is:

[link]

2022. júl. 29. 14:44
 10/41 anonim ***** válasza:
Ez egy teljesen átlagos bőrszín szerintem, senkinek nem lesz ez a baja.
2022. júl. 29. 14:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!