Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért nem vonzódnak a fehérbőrű fiúkhoz, szerintetek menjek el szolizni, ha nagyon fehér a bőröm és nap sem fog meg igazán nyáron?
Hát az tény,hogy engem sokkal hamarabb megfog egy barnás bőrű...de az nem igaz,hogy egy fehér bőrű srác!
Egyáltalán nem ez a lényeg :)
Milyen hajszíned van amúgy?
a fehér bőr a szőke, skandináv-típusnak áll jól
most ne mondd hogy gusztusosabb a hófehér bőrön a csomó fekete szőr... a barnán legalább nem látszik...de a fehéren... mint egy medve
szóval, aki fehér ÉS szőke, az nem ronda :D
Ne, ne, könyörgöm, ne!! :D Imádom a hófehér bőrű férfiakat. :) Olyan szép és annyira ritka aki ilyen! Nekem is fehér és el nem mennék szoliba, mert szerintem sokkal szebb így a bőr és később fiatalabbnak látszik.
21/N
Kérdező, amúgy hol élsz, mennyi idős vagy? :)
21/N
A fiúk többsége a barnább színű lányokat részesíti előnyben. Amíg nem jártam szoliba, állandóan azt kérdezgették, hogy beteg vagyok-e, mert olyan sápadt vagyok :/ Szolizni csak ritkán járok és csak azért, hogy legyen egy egészséges emberi színem.
Felesleges ezen gondolkodni, egy enyhe barna bőrszín a lányok többsége szerint sokkal vonzóbb, mint a hófehér. Persze vennek kivételek, akiknek meg amaz tetszik.
25L
mert van különbség a fehér bőr és a téli sápadt ufonauta szín között.
én ez utóbbi színhez tartoznék,ha nem mennék szoliba.
és a fenének sem hiányzik a de sápadt vagy?beteg vagy?dumák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!