Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányok miért nem vonzódnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért nem vonzódnak a fehérbőrű fiúkhoz, szerintetek menjek el szolizni, ha nagyon fehér a bőröm és nap sem fog meg igazán nyáron?

Figyelt kérdés
Egyik lány ismerősöm mondta, hogy megfigyelte, hogy minden fiú, aki fehér az ronda, szóval ebből gondolomk, hogy a fehér bőrt utáljátok és jobb, ha barnás a bőre egy fiúnak inkább.

2013. jan. 19. 00:42
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
inkább fehér legyél, mint feketepákó :)
2013. jan. 19. 00:43
 2/18 anonim ***** válasza:

Hát az tény,hogy engem sokkal hamarabb megfog egy barnás bőrű...de az nem igaz,hogy egy fehér bőrű srác!

Egyáltalán nem ez a lényeg :)

Milyen hajszíned van amúgy?

2013. jan. 19. 00:45
 3/18 anonim ***** válasza:
*de az nem igaz,h egy fehér bőrű srác nem! bocsi :D
 4/18 anonim ***** válasza:

a fehér bőr a szőke, skandináv-típusnak áll jól

most ne mondd hogy gusztusosabb a hófehér bőrön a csomó fekete szőr... a barnán legalább nem látszik...de a fehéren... mint egy medve

szóval, aki fehér ÉS szőke, az nem ronda :D

5/18 anonim ***** válasza:

Ne, ne, könyörgöm, ne!! :D Imádom a hófehér bőrű férfiakat. :) Olyan szép és annyira ritka aki ilyen! Nekem is fehér és el nem mennék szoliba, mert szerintem sokkal szebb így a bőr és később fiatalabbnak látszik.

21/N

2013. jan. 19. 00:46
 6/18 anonim ***** válasza:
Nekem meg pont az tetszik ha fehér. Ne azért menj el hogy másoknak megfelelj, ha eddig nem jutott eszedbe, ne is menj szolizni. Legyen már egyéniséged. Én a barnára szolizott bőrt nem szeretem a barátomnak is szinte hófehér a bőre, imádom .
2013. jan. 19. 00:46
 7/18 anonim ***** válasza:

Kérdező, amúgy hol élsz, mennyi idős vagy? :)

21/N

2013. jan. 19. 00:50
 8/18 anonim ***** válasza:

A fiúk többsége a barnább színű lányokat részesíti előnyben. Amíg nem jártam szoliba, állandóan azt kérdezgették, hogy beteg vagyok-e, mert olyan sápadt vagyok :/ Szolizni csak ritkán járok és csak azért, hogy legyen egy egészséges emberi színem.

Felesleges ezen gondolkodni, egy enyhe barna bőrszín a lányok többsége szerint sokkal vonzóbb, mint a hófehér. Persze vennek kivételek, akiknek meg amaz tetszik.

25L

2013. jan. 19. 00:52
 9/18 anonim ***** válasza:
Tessék a 7es személyében itt is van egy rajongó, csapj le rá kandúr !
2013. jan. 19. 00:54
 10/18 anonim ***** válasza:

mert van különbség a fehér bőr és a téli sápadt ufonauta szín között.

én ez utóbbi színhez tartoznék,ha nem mennék szoliba.

és a fenének sem hiányzik a de sápadt vagy?beteg vagy?dumák.

2013. jan. 19. 01:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!