Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért nem vonzódnak a fehérbőrű fiúkhoz, szerintetek menjek el szolizni, ha nagyon fehér a bőröm és nap sem fog meg igazán nyáron?
"A lányok miért nem vonzódnak a fehérbőrű fiúkhoz, szerintetek menjek el szolizni, ha nagyon fehér a bőröm és nap sem fog meg igazán nyáron?"
Most komolyan azt gondolod, hogy ezen múlik???? Öregem, nem irigyellek.
"megfigyelte, hogy minden fiú, aki fehér az ronda, szóval ebből gondolom"
Viszont a csaj ismerőseim szerint az intelligens pasik vonzóak... szóval így is - úgy is buktad. :-D
Hát de jó, hogy lány vagyok. A fal kicsivel fehérebb , mint én.
Nem a bőr színt dönt nálam. Legyen némi szövetállomány a mosogatólében. Bocs. Ezek a marhaságok sem mindenkire érvényesek.
Örülnél, ha olyan fejed (mármint a beltartalma) lenne, mint nekem, meg olyan memóriád. Ugyanis nem tettem fel ebben a kategóriában soha kérdést. Mindig csak válaszoltam.
Igazából elég szégyen lenne, ha ennyi kutatás után a témában még kérdésem lenne. Nincs kérdés, minden világos. Valaki kimondja az igazságot, valaki nem, igazából ezen múlik.
"Nekem a katonaságnál IQ 148-at mértek (ez a mai teszteken kb. 130 körüli), 4 nyelven beszélek társalgási szinten, itt az oldalon is sokan kérnek tőlem fordítást priviben, még törökül is, mégse volt soha barátnőm, se kapcsolatom."
Amire válaszoltál, azt nem neked írtam, amennyiben nem te tetted fel a kérdést.
Ugyanakkor nem tudom megállni, hogy ne reagáljak erre a beszólásra. Véleményem szerint az, hogy neked nincs és nem is volt csajod, azért csak te vagy a felelős. Nem tudom, hogy milyen kutatásokról beszélsz, de szerintem akinek van egy csepp esze az tudja, hogy csajoknak nem kell olyan faszi, aki nyafog és panaszkodik, mint egy kislány. A csajok FÉRFIAKAT keresnek társnak, nem pedig hisztigépet, akiknek nekik kell összerakni az önbizalmukat, biztosítva, hogy DE ŐK valóban olyan jófejek, okosak, szépek, hogy méltóak akármelyik lány szerelmére. A FRANCOKAT!
A lányoknak olyan pasi kell, aki magabiztos, tudja, hogy mit akar, akire hosszútávon lehet számítani, aki biztonságot tud adni, biztonságot sugároz. Most őszintén, a fenti hozzászólásod alapján te ilyen vagy? El tudom képzelni, hogy amikor próbálkozol ez az egész mentalitásod kiül a szituációra, és nem véletlen, hogy sikertelenségre vagy kárhoztatva. Még azt is el tudom képzelni, hogy a csajoknak is arra panaszkodsz, hogy a csajok nem akarnak téged. Ami felér egy öntökönrúgással. De gondolom a 145ös IQddal ezt azért ki tudod silabizálni. De nem értem, hogy mire van a nagy intelligencia, ha nem használod. :-D Nőj fel, azt ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!