Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Nektek a (nagyon) fehérbőrű csajok jönnek be inkább, vagy a napbarnított, kicsit kreolosabb?
Tehát a kérdésben mindenképp fehér nőkről beszélünk (nem más etnikumból származóról), csak az egyik le tud barnulni szépen, esetleg alapból kicsit kreolosabb a bőre, míg a másik szinte hófehér.
Sajnos én az utóbbi kategóriába tartozom, mert nagyon féltem a bőröm a naptól, nehogy elkezdjek hamar ráncosodni. Köztudott, hogy a szoli, nap nagyon öregíti a bőrt, pedig valóban jobban néznek ki a napbarnított nők, viszont túl nagy árat fizetnek érte (szerintem). 40 évesen tök másmennyire ráncos egy szétbarnított nő, mint egy hófehér. Akkor már tényleg számít, de a 20-as évei elején-közepén még kevés ember gondol erre, viszont én már most próbálom nagyon óvni a bőröm, pl este 7-kor is ugyanúgy bekenem magam 50 faktoros naptejjel, akkor is ha csak a városban mászkálok. Alap a fényvédő arcra mindennap (télen is) + erős naptej nyáron, ha elhagyom a házat. Ennek eredményeként eléggé fehér vagyok, kb semmit nem barnultam, még nyaralás alatt sem, mert folyton az árnyékban feküdtem.
Tehát a kérdés adott, kinek mi jön be inkább?
Egy hónapot vártam ki? De édes vagy, hogy így számon tartod:)))
a kutya se néz rád és itt kell a nyugtatás, hogy kellesz valakinek egyáltalán a múmia testeddel, de én vagyok baszatlan😂😂 ezt hívják a pszichológiában projekciónak:Dddd (lefordítom: kivetíted a saját nyomorod másra)
ha meglátnál képen vagy ne adj isten élőben, elsírnád magad szerintem, hogy hol vagy tőlem… szoktatok nevetni? Kivel? Ilyen személyiséggel és ilyen gyakoris kérdéssel körülötted senki nincs drága, de próbálkozz csak továbbra is a lihegős bizonygatásoddal. Ha nem lennél belülről is undorító, sajnálnálak csak az utcán összefutva, de így csak röhögök, hogy én bárkit megkaphatok és mégsem vagyok k*rva, de a hozzád hasonló kis szürke egerek irigységükben annak könyvelnek el.
😂😂😂😂😂😂😂😂
Na jó, ez most őszintén aranyos volt😂😂 pont erről beszélek a legeslegelső kommentem óta, hogy az én bőröm nem aszott és most pl. barna sem vagyok túlzottan, nyár elején szépen lebarnultam külföldön, de már kopott..
egy szóval: köszönöm, 27 évesen 20nak néznek mindenhol:)) figyi, küldenék képet, megérné hogy nézz egy nagyot, de a végén még visszaélnél vele, sajnos nem bízom az ilyen rossz emberekben😔 de szájkaratézni imádok😔😄😁
Amúgy nem akarok versenyezni, mert nincs rá okom, tudom, hogy jó vagyok. Csak fel akartam nyitni a szemed, hogy lehet szép és ránctalan bőrű az ember tudatos, okos és mértékletes napozással. Erre te elkezdtél ócsárolni, mindennek elhordani anélkül hogy tudnád, hogy néznék ki, de hat na.. erre mondják, hogy ez nem engem minősít. Illetve versengeni is te kezdtél el, hogy ki a jobb és melyik bőr a szebb, mert nyilván kisebbségi érzésed van és önbizalomhiányban szenvedsz. Elárulok valamit: lehet az ember gyönyörű fehér bőrű, ráncok nélkül és ennek ellenére rohadtul senkinek sem kell:)) nem ez a mérvadó. Gondolom engem rögtön besoroltál az előítéletes szűk látóköröddel a szétszolizott, sorvadt bőrű pics*k közé, de messzebb nem is állhatnál az igazságtól…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!