Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire igaz amit haverom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire igaz amit haverom mondott, hogy Budapesten alapból egy férfi 2-3 ponttal jobb lesz mint vidéken, a nemek aránya miatt?

Figyelt kérdés

Budapesten a felsőoktatás központja, oda költözik fel a sok csaj, hogy megszerezze a büfé diplomáját amivel később munkanélküli lesz és eltartathatja magát egy pénzes pasival. De ezt még előre nem tudják, tényleg azt hiszik, hogy média-kommunikáció diploma valami jól hangzó fővárosi egyetemről az aztán nagy dolog a munkaerőpiacon.

Mind1, ez a tévhit még mindig benne van az emberekben, ezért költöznek fel a csajok tömegével vidékről. És emiatt vidéken erős férfitöbblet alakul ki, Budapesten meg lesznek nők jobb arányban.

Emiatt igaz, hogy Budapesten eleve 2-3 ponttal jobb pasi vagy alapból, csak azért mert ott élsz?

2023. máj. 20. 10:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Pesten??? Attól függ, hogyan nézel ki, és mennyi pénzed van.

Lehet, hogy az arányok jobbak, de ha nem nézel ki kiemelkedően jól, és nincs sok pénzed, akkor nem sok esélyed lesz itt.

Itt lakom mióta megszülettem, és aki nem született jóképűnek, tudod mit kap vissza a nőktől?

Semmi jót, otthagynak faképnél szó nélkül, visszautasítanak, kinevetnek, megaláznak. Nagyjából ennyi.

Leszólítani őket bárhol? Ha jóképű vagy, akkor bárhol van esélyed. De ha nem, ugyanúgy el fognak utasítani, nem túl szépen.

Társkereső még rosszabb, ott meg aztán végképp csak a legjóképűbbeknek terem babér.

Én itt élek mióta megszülettem, és nagyon rossz a helyzet.

Nem ajánlom, hogy ide gyere ezért. 100x felszínesebbek a nők, mint bárhol máshol az országban.

Én is meg pár haverral is pont azt mondtuk, hogy vidéki nagyobb városokba kell menni, mert ott még nem annyira szálltak el a nők maguktól, mint Pesten.

Ott még néha, némelyik nő nyitott, és legalább lehet velük beszélgetni is.

Itt Pesten nagyon f*s a helyzet.

Persze kivéve ha jóképűnek születtél, és van sok pénzed. Akkor minden ajtó megnyílik előtted.

2023. máj. 20. 14:07
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

"Budapesten a felsőoktatás központja, oda költözik fel a sok csaj, hogy megszerezze a büfé diplomáját amivel később munkanélküli lesz és eltartathatja magát egy pénzes pasival."

Legalább a második, harmadik mondatot megvarhattad volna egy ilyen proszto beszolassal...:D

2023. máj. 20. 14:58
 13/14 anonim ***** válasza:
45%
Sajnos a statisztikát erősen rontja a sok rohadt külföldi, aki zsákszámra hordják ki a jobb nőket (F 46, Incel).
2023. máj. 20. 15:29
 14/14 anonim ***** válasza:

Győr-Moson-Sopronba sincs ez! Sőt! Egyre többen jönnek Sopronba pl vagy Movárra.

Ha minden budapesti olyan mint Te (tudom hogy nem) akkor nagyon szar a felhizatal és mínusz pontokkal indultok.

2023. máj. 20. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!