Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire igaz amit haverom mondott, hogy Budapesten alapból egy férfi 2-3 ponttal jobb lesz mint vidéken, a nemek aránya miatt?
Budapesten a felsőoktatás központja, oda költözik fel a sok csaj, hogy megszerezze a büfé diplomáját amivel később munkanélküli lesz és eltartathatja magát egy pénzes pasival. De ezt még előre nem tudják, tényleg azt hiszik, hogy média-kommunikáció diploma valami jól hangzó fővárosi egyetemről az aztán nagy dolog a munkaerőpiacon.
Mind1, ez a tévhit még mindig benne van az emberekben, ezért költöznek fel a csajok tömegével vidékről. És emiatt vidéken erős férfitöbblet alakul ki, Budapesten meg lesznek nők jobb arányban.
Emiatt igaz, hogy Budapesten eleve 2-3 ponttal jobb pasi vagy alapból, csak azért mert ott élsz?
Hát nézd, én vidéken alig randizgattam, itt Pesten meg konkrétan leszólítanak boltban, villamoson, online meg őrület mi van, szóval szerintem Pesten se könnyű a férfiaknak társat találni.
Nő vagyok.
Jó nagy paraszt vagy a haveroddal együtt XD
Én vidéki vagyok(Győr)
Az itteni egyetemre járok
( Széchenyi István Egyetem)
Több mint 10.000 hallgatója van rengeteg csajjal.
Nekem sose okozott gondott a csajozás itt "vidéken".
Mondjuk nem is vagyok ekkora ősbunkó,mint....te
Ez nem igaz, de tény, hogy különösen 30 feletti férfiként ott könnyebb ismerkedni, mint bárhol máshol az országban.
De ennek annyi az oka, hogy pl. egy megyeszékhelyen a Tinderen van pár száz 30 körüli nő, míg Bp-n több ezer. Egyszerűen a nagy számok törvénye jobban működik.
4-es
Társkeresői statisztikák alapján Győr-Moson-Sopron VÁRmegyében a legrosszabb a nemek aránya, mintegy tizenegyszer annyi a férfi társkereső a fiatal korosztályban mint a női társkereső.
Ha ott neked csuklóból megy a csajozás, akkor te egy igazi Antonio Banderas vagy.
Nem vagyok egy Antonio Banderas
Csak egy normális srác, aki a nőket is emberszámba veszi.
Ezt ajánlom neked és a haverodnak is.
Ismerkedj élőben. A lányok jórésze kiábrándult a társkeresőkből.
Vannak, csak nem társkeresőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!