Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire igaz amit haverom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire igaz amit haverom mondott, hogy Budapesten alapból egy férfi 2-3 ponttal jobb lesz mint vidéken, a nemek aránya miatt?

Figyelt kérdés

Budapesten a felsőoktatás központja, oda költözik fel a sok csaj, hogy megszerezze a büfé diplomáját amivel később munkanélküli lesz és eltartathatja magát egy pénzes pasival. De ezt még előre nem tudják, tényleg azt hiszik, hogy média-kommunikáció diploma valami jól hangzó fővárosi egyetemről az aztán nagy dolog a munkaerőpiacon.

Mind1, ez a tévhit még mindig benne van az emberekben, ezért költöznek fel a csajok tömegével vidékről. És emiatt vidéken erős férfitöbblet alakul ki, Budapesten meg lesznek nők jobb arányban.

Emiatt igaz, hogy Budapesten eleve 2-3 ponttal jobb pasi vagy alapból, csak azért mert ott élsz?

2023. máj. 20. 10:19
A kérdező szavazást indított:
Igaz
Nem igaz
31 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%
Jó isten gyere le. Hogy beszélsz Te így másokról. Szánalmas. Ilyen gondolkodással esetleg mínusz 2-3 pont
2023. máj. 20. 10:21
 2/14 anonim ***** válasza:
92%
Semennyire. Ha szinten aluli egy férfi az várostól független az.
2023. máj. 20. 10:23
 3/14 anonim ***** válasza:
96%

Hát nézd, én vidéken alig randizgattam, itt Pesten meg konkrétan leszólítanak boltban, villamoson, online meg őrület mi van, szóval szerintem Pesten se könnyű a férfiaknak társat találni.

Nő vagyok.

2023. máj. 20. 10:29
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Jó nagy paraszt vagy a haveroddal együtt XD

Én vidéki vagyok(Győr)

Az itteni egyetemre járok

( Széchenyi István Egyetem)

Több mint 10.000 hallgatója van rengeteg csajjal.

Nekem sose okozott gondott a csajozás itt "vidéken".

Mondjuk nem is vagyok ekkora ősbunkó,mint....te

2023. máj. 20. 10:44
 5/14 anonim ***** válasza:
87%
Nincs csajotok, ugye? Nem is lesz
2023. máj. 20. 11:00
 6/14 anonim ***** válasza:
91%
Mekkora gyoker vagy te gecc 😂
2023. máj. 20. 11:50
 7/14 anonim ***** válasza:
89%

Ez nem igaz, de tény, hogy különösen 30 feletti férfiként ott könnyebb ismerkedni, mint bárhol máshol az országban.

De ennek annyi az oka, hogy pl. egy megyeszékhelyen a Tinderen van pár száz 30 körüli nő, míg Bp-n több ezer. Egyszerűen a nagy számok törvénye jobban működik.

2023. máj. 20. 11:59
 8/14 A kérdező kommentje:

4-es

Társkeresői statisztikák alapján Győr-Moson-Sopron VÁRmegyében a legrosszabb a nemek aránya, mintegy tizenegyszer annyi a férfi társkereső a fiatal korosztályban mint a női társkereső.

Ha ott neked csuklóból megy a csajozás, akkor te egy igazi Antonio Banderas vagy.

2023. máj. 20. 13:07
 9/14 anonim ***** válasza:
86%

Nem vagyok egy Antonio Banderas

Csak egy normális srác, aki a nőket is emberszámba veszi.

Ezt ajánlom neked és a haverodnak is.

2023. máj. 20. 13:13
 10/14 anonim ***** válasza:
75%

Ismerkedj élőben. A lányok jórésze kiábrándult a társkeresőkből.

Vannak, csak nem társkeresőn.

2023. máj. 20. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!