Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen testalkat a már taszító a férfiaknàl?
1
Kép is kellene.
Alacsony, nagyon vékony pasi. Az sem segít rajta, ha vannak izmai meg kockái is.
Magas, vékony pasi.
Kockás hasú pasi, bármekkorában.
Alacsony, nagyon kövér pasi.
Magas, irdatlanul kövér bálnapasi.
Csúnya arcú pasi, a legjobb testtel.
Buta pasi, szép arccal, jó testtel.
Nem linkelek, bocsi, szerintem egyértelműek.
Én most túlsúlyos vagyok, de ez nem zavarja a barátnőmet aki kifejezetten vékony alkat, es egy gramm felesleg sincs rajta.
Persze ebben az is benne van, hogy bejelentettem, hogy le akarok fogyni, és segít nekem.
A csajozásban az a fontos, hogy vonzó személyiséged legyen, minden más csak utána jön. Az a tény például, hogy le akarok fogyni, pozitívum a lány szemében. Ellenben ha tovább híznék, az taszító lenne.
@5
Az ugye stimmel, hogy ezt nem az ember dönti el, hogy hova rakja a feleslegét? 173/76 vagyok, szóval van rajtam úgy 5-8-10 kiló. Gyakorlatilag azt mondhatni, hogy semmi hasam nincsen, csak mellem és combom. Ha pocakom lenne, nem is érdekelne, azért van ott a helye, de így soha nem is kellettem senkinek egy 5 hónapos kabarén kívül, aminek a végén egy totál kamu indokra hivatkozva lettem dobva.
A magasság mínusz 100 az ideális, ha plusz 10 kg az már túlsúlyos.
Pl 176cm-100= 76 kg a maximum ami jól néz ki, és 86 már túlsúly, hacsak nem színizom, ami ritkaság, de ettől függetlenül sem tetszik.
Most nem néhány kiló többleten vagy mínuszon van a hangsúly mert annyit a legtöbb ember tömege ingadozik.
8
Akkor azt írod a gyakori Shrek 170 cm mellé 70 kgnak kell lennie ? Azaz 35 kg felesleg a kis pocakja?
Vagy ha van egy 180 cm férfi akkor 85-90 kgal ő már dagi?
"Az ugye stimmel, hogy ezt nem az ember dönti el, hogy hova rakja a feleslegét?"
Ez a vonzalom szempontjából semmit nem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!