Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik testalkattal könnyebb a társkeresés a férfiaknak? (képek)
2022. júl. 29. 11:54
A kérdező szavazást indított:
1
2
36 szavazat
1/17 anonim válasza:
Mind a kettő tökéletes. A 2. alak csak nehezen fenntartható sokáig.
2/17 anonim válasza:
Nem tudom, hogy könnyebb e de nekem a második jobban tetszik. Ettől függetlenül ha az első fogna meg belsőre akkor őt választanám. (Feltéve, hogy mindketten engem akarnak😄)
3/17 anonim válasza:
Ezen a szinten szerintem már nincs különbség. Az első gyönyörű, a második még pont tökéletes. Kb ennyi.
Nekem speciel az első jobban bejön és, ahogy írták, tarthatóbb is.
4/17 anonim válasza:
Egyértelműen az 1-es. A vékonyabb pasik jönnek be. A 2-es túl nagy, és hogy a válla fent van a tarkójánál, nekem taszító.
5/17 anonim válasza:
Hát ha csak test alapján kellene választani akkor a kettes jobban tetszik. Az olyan szálkás testalkat mint az egyes nem annyira jön be. De természetesen ez csak egy dolog, ezer mást is figyelembe vesz az ember.
7/17 anonim válasza:
Mindkettő jónak számít, de nekem a második jobban tetszik.
8/17 anonim válasza:
Természetesen mindkettő vonzó. Nekem az 1-es jobban bejön, habár rendesen össze kellene szednem magam egy ilyen pasi mellett. :DD
10/17 anonim válasza:
Férfiként szerintem az egyes magas, a másik meg egy törpe, élőben meg gondolom ez sokat számítana a nőknek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!