Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaknak melyik testalkattal a legkönnyebb a társkeresés ezek közül?
2022. dec. 24. 12:43
A kérdező szavazást indított:
1
2
3
30 szavazat
2/23 anonim válasza:
Mi a különbség?
Mi régen úgy tanultuk hogy háromféle testalkat létezik: kövér,izmos és széles vállú,vékony
3/23 anonim válasza:
Komolyan írd le hogy mi a különbség a linkelt lépek között!!!
4/23 anonim válasza:
3
1, a jelenleg trend ami vékony és szálkás. De a köznyelvben most ez a nőknek az átlagos
2, második a rendszeresen edző típus
3, a profi testépítő minimum 15 év utáni állapotban.
6/23 anonim válasza:
Szerintem a 2-essel, bár nekem a 3-as jobban tetszik.
7/23 anonim válasza:
Számomra a 2, 3 inkább taszító, mint vonzó, de már az első is túl izmos. Bár az még esztétikus. Én inkább a természetes izomzatot szeretem, mint a konditermit.
8/23 anonim válasza:
#7 Miért, a konditermi nem természetes izomzat? Aki nem edz, az nem lesz izmos. Tudom, nektek az a jó, ha a pasi nem jár konditerembe de azért izmos. Elárulok egy titkot: ez nem lehetséges.
9/23 anonim válasza:
Linkeltél 3 túl izmosat. Nálam egyiknek se lenne könnyű, mert ez már a hányok tőle kategória. Normális, szálkás testű nem volt?
10/23 anonim válasza:
Ja, igen, ha csak ezekből lehetne választani, akkor az 1., de az se kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!