Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaknak melyik testalkattal a legkönnyebb a társkeresés ezek közül?
#8! Nem, a konditermi nem természetes izomzat. De el lehet érni sportos testet. SPORTTAL! Nem csak konditerem van a világon.
#12! Nem tudom, te vagy-e a #8 is. Képet nem tudok linkelni, de szívesen leírom neked. Nekem az tetszik, amikor ruhában (mondjuk póló, sort), ha nem feszít be, akkor nem rajzolodnak ki élesen az izmai, csak annyi látszik, hogy feszes a test, nem egy puha hájtömeg. Akik rendszeresen sportolni, nem gyúrni járnak 0/24-ben, azoknak olyan szokott lenni. A linkelteknek nem. Én például falat mászom, ott kb.minden második férfinak olyan, kivéve, aki túl sokat gyúr mellette.
Az elso ketto kb tok ugyanaz, de meg azok, amik elmennek, de nem mindenkinek jon be az ennyire izmos test. Ezt mar inkabb maguknak csinaljak a ferfiak, egymas elott meno, kb mint noknel, hogy kinek milyen szep a mukorme…
Az ennel vekonyabb, szalkas ferfiak jonnek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!