Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiaknak melyik testalkattal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiaknak melyik testalkattal a legkönnyebb a társkeresés ezek közül?

Figyelt kérdés

1:

[link]

2:

[link]

3:

[link]

2022. dec. 24. 12:43
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
65%
Nekem egyiksem jön be.
2022. dec. 24. 13:25
 12/23 anonim ***** válasza:
58%
#9 Az 1. hol túl izmos? Hobbi kondizással is simán lehet hozni ezt a formát. Mutass már egy olyat akkor, ami neked megfelel.
2022. dec. 24. 13:26
 13/23 anonim ***** válasza:
2022. dec. 24. 13:31
 14/23 anonim ***** válasza:
Mind a harom vannekem
2022. dec. 24. 13:32
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

#8! Nem, a konditermi nem természetes izomzat. De el lehet érni sportos testet. SPORTTAL! Nem csak konditerem van a világon.

#12! Nem tudom, te vagy-e a #8 is. Képet nem tudok linkelni, de szívesen leírom neked. Nekem az tetszik, amikor ruhában (mondjuk póló, sort), ha nem feszít be, akkor nem rajzolodnak ki élesen az izmai, csak annyi látszik, hogy feszes a test, nem egy puha hájtömeg. Akik rendszeresen sportolni, nem gyúrni járnak 0/24-ben, azoknak olyan szokott lenni. A linkelteknek nem. Én például falat mászom, ott kb.minden második férfinak olyan, kivéve, aki túl sokat gyúr mellette.

2022. dec. 24. 13:37
 16/23 anonim ***** válasza:
84%
Dehát ezek ugyanolyanok
2022. dec. 24. 13:50
 17/23 anonim ***** válasza:
87%
8, ahogy a 15-ös írta. A kondis izom tudatosan növelt, alkotott. A "természetes" a természetes mozgásokkal jön létre. Nekem is az jön be igazán, mikor valakinek nem feszülnek állandóan az izmai, mint a gitárhúr, nem rajzolódnak ki 0-24 és nem 0 a testzsír százaléka, mint az első delikvensnek, hanem egy egészséges teste van, egészséges testzsír aránnyal és izomzattal.
2022. dec. 24. 14:05
 18/23 anonim ***** válasza:
77%
Ezek már annyira egyformák RELATÍVE, hogy itt már sokkal inkább az arc számít több férfi között, ha mindegyiknek ilyesmi alkata van, mint a 3 képen lévőeknek.
2022. dec. 24. 14:08
 19/23 anonim ***** válasza:
57%

Az elso ketto kb tok ugyanaz, de meg azok, amik elmennek, de nem mindenkinek jon be az ennyire izmos test. Ezt mar inkabb maguknak csinaljak a ferfiak, egymas elott meno, kb mint noknel, hogy kinek milyen szep a mukorme…

Az ennel vekonyabb, szalkas ferfiak jonnek be.

2022. dec. 24. 14:08
 20/23 anonim ***** válasza:
64%
Az első a legesztétikusabb ez egyértelmű. Ha pólóban lenne csak annyi látszana hogy sportos alkata,jó kiállása van. Póló nélkül egyértelműen top pasi. A másik kettő az már ilyen kokszolós gyúrós forma.
2022. dec. 24. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!