Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért nem adnak esélyt vékony testalkatú férfiaknak?
Figyelt kérdés
182cm / 63kg
33 F Incel
2022. ápr. 30. 16:43
1/19 anonim válasza:
Az hogy te ezt tapasztaltad/hallottad, nem jelenti hogy minden lány ilyen.
Miért van ennyi általánosító kérdés?
2/19 anonim válasza:
Idióta
A nők 95% nak a vékony ferfiak az ideáljai.
3/19 anonim válasza:
...pont, hogy csak nekik igen. Mi ez a kérdés? Vicc? Poén?
4/19 anonim válasza:
Inkább a magasságoddal lesz a baj, 182 cm az nagyon alacsony manapság
5/19 anonim válasza:
Arcod számít. Ha ronda vagy akkor tökmindegy mit csinálsz esélytelen. Én is vékony vagyok, de ronda mint a szar. Esélytelen is szép nőknél. Ronda nők meg nem érdekelnek. Gondolom téged se. Ilyen az élet.
6/19 anonim válasza:
Adnak, Puskás Peti nemrég nősült, Varga Viktornak is van barátnője...
Amúgy meg nekem tényleg nem tetszenél, és a nők 90%-ának sem. Még a normál testalkathoz minimum 10kg kellene. Nem érné meg dolgozni rajta?
7/19 anonim válasza:
Ezzel az alkattal kb. csak a magasságod miatt nem néznek lánynak. Nagyon rossz ez az arány tesó. Pár év konditerem, meg egy raklapnyi szteroid, aztán máris úgy néznél ki, mint amit az instagrammon felnövő nők elvárnak.
8/19 anonim válasza:
Engem nem vonz a soványság. Csajos.
9/19 anonim válasza:
Mert fognivaló combjaim vannak és lovaglás közben nyomna a csípőcsontod, meg félnék hogy kettétörlek
25N/170/63
10/19 anonim válasza:
#9: Téged keresett a kérdező, pont egy súlycsoport vagytok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!