Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A férfiaknak tényleg nem a...

A férfiaknak tényleg nem a ropi lányok tetszenek?

Figyelt kérdés
Van egy kis pocim, és nagyon nagy mellem van. A poci miatt nem tartom magam "jó nőnek", és a nagy mell is kövérít. Ennek ellenére a fiúktól mindig azt kapom, hogy jól nézek ki. Én mégsem tudok ezzel egyet érteni és vékony szeretnék lenni egy kicsit kisebb mellekkel.. Ti mit gondoltok?

2017. szept. 21. 20:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
74%
Ez alapvetően attól függ mekkora az a "poci" és az összhang milyen. Arról nem is beszélve hogy azért a "ropi" és "kövér" lányok között nem egyről a kettőre van átmenet.
2017. szept. 21. 20:27
 2/15 anonim válasza:

Emberfüggő...

Van akinek azok a lányok tetszenek akin sokat lehet fogni, van akinek a vékonyabbak, de szerintem az hogy valaki a 'ropi' lányokat szeresse az nagyon ritka.

Meg lehet hogy nagyon szép az arcod azért kapsz ikyen megjegyzéseket...minden esetre örülj neki.

2017. szept. 21. 20:27
 3/15 anonim ***** válasza:
49%
Dehogynem. Én 170 cm-rel és 55 kg-mal azt kaptam, hogy kövér vagyok.
2017. szept. 21. 20:30
 4/15 A kérdező kommentje:
3. Ez hülyeség. Akkor én a 167cmvel és 60kgvel elbújhatok melletted..:)
2017. szept. 21. 20:32
 5/15 Alain Delon ***** válasza:
79%
Ááááá, ezek a női tévhitek! Nagyon el vagytok tévedve! Magatokat adjátok, ne valami ideának akarjatok megfelelni, mert abból csak erőlködés lesz!
2017. szept. 21. 20:34
 6/15 anonim ***** válasza:
72%
Hát nem tudom kedves 3-as hogy annak a csávónak milyen ízlése lehetett. A BMI-d olyan 19. Ezzel inkább vékomynak számítasz.
2017. szept. 21. 20:35
 7/15 anonim ***** válasza:
74%

Minden férfinak más tetszik!...

Helyes étkezéssel (kerüld a cukrot fehér lisztes termékeket) és kis tornával eltűnik a "pocid".

Ha szeretnéd...

A testalkat vagy kor igazából nem mérvadó csak ne legyen löttyedt, vagy elhanyagolt és teljesen mindegy,hogy nő vagy férfi az illető ha figyel magára és kedves ember akkor midegy,hogy "ropi" vagy kerekded'.

2017. szept. 21. 20:45
 8/15 anonim ***** válasza:
8%
Még neked is a vékony lányok tetszenek. Mindenkinek. Akinek nincs esélyen náluk azok beérik a "pocis"-al és azt mondják, hogy nekik pont ez jön be. Nem tudtad?
2017. szept. 21. 20:54
 9/15 anonim ***** válasza:
A szabályos homokóra alkat telt és karcsú változata a ritka . A sovi vagy átlagos testnél jól mutat és ritka a telt mell ami természetes eredetű .. Mekkora a melled ?
2017. szept. 21. 21:00
 10/15 A kérdező kommentje:
D kosaras
2017. szept. 21. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!