Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha azt látom Pesten hogy minden féle ember megtalálja a párját és sok pár is van, akkor én vagyok a béna? 28/F

Figyelt kérdés

2023. máj. 19. 19:37
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Nem várnám el egy barátnőtől hogy megoldja a gondjaimat. Viszont akinek nincsen barátnője és gondja sem (fajsúlyosabb), annak lehet lesz kapcsolaton belül pár hónap múlva. Akkor azt kapcsolatban kell megoldani. Gondolom nem az a megoldás hogy szakítsanak mert pl. a pasit kirúgták a munkahelyéről
2023. máj. 19. 20:28
 12/24 A kérdező kommentje:
Meg az az érzésem hogyha egy nő kedves meg mellette egészen jól néz ki, akkor folyamatosan kapja a pozitív visszajelzéseket. Még akkor is hogyha alapvetően nincs semmi extra munkája, ha nem tehetős, ha nincs nagy szociális élete. Egy férfi szerintem le lesz selejtezve mert az előbbiek híján a társadalomtól csak olyan jeleket fog kapni hogy értéktelen
2023. máj. 19. 20:31
 13/24 A kérdező kommentje:
Fel kellene építenem az önbizalmamat szociális részen mert sajnos nagyon a nullához közelít. Hiába tudom hogy mennyi értékes belső tulajdonságom van
2023. máj. 19. 20:33
 14/24 anonim ***** válasza:
Nem válaszoltál arra, hogy milyen visszajelzést vársz. Illetve visszajelzés. Vissza. Ahhoz kell jelezni. Az nem jelzés, hogy van tested.
2023. máj. 19. 20:47
 15/24 A kérdező kommentje:
14. Értem amit mondasz, igazad van ebben. Nem nagyon van meg a " jelzés ", mivel munkahelyemen nincsenek nők akikkel tudnék kommunikálni és megismerni őket. Eddzőterembe jártam sokat de ugye oda eddzeni mennek nem ismerkedni. Ezt pedig végig lehetne mondani mindenhez. Közlekedési eszközön közlekedek, buszmegállóban várják a buszt, boltban vásárolnak, utcán pedig épp tartanak valamerre, nem pedig ismerkedni akarnak. Én nem hiszem hogy minden tabu ami nem egy közös tanfolyam, munkahely, iskola. Nekem sajnos nem jut semmi lehetőség azok közül. Őszintén nem tudom hogy másoknak hogy megy könnyedén. Ráadásul eléggé válogatós vagyok
2023. máj. 19. 21:11
 16/24 A kérdező kommentje:
Már vagy 5 éve nem volt párom, előtte szép és aranyos lányok voltak. Anno úgy is ment az ismerkedés hogy random ráírtam facen aztán megállapíthatták hogy egy rendes, normális férfi vagyok aki nem csak szexet akar hanem egy tartalmas, meghitt kapcsolatot
2023. máj. 19. 21:13
 17/24 A kérdező kommentje:
Azóta változott a világ. Próbáltam ilyen random ráírogatósat de nem írt senki vissza. Szóval kénytelen vagyok élőben. Csakhogy még a tanfolyamon sincs optimális jelölt ahová járok. Pedig ott szinte csak csajok vannak. A legjobbaknak pedig barátja vagy férje van..
2023. máj. 19. 21:15
 18/24 A kérdező kommentje:
Tindert próbáltam de én annyi megalázást egész életemben nem kaptam mint ott. Szóval azt kihagynám:)
2023. máj. 19. 21:20
 19/24 anonim ***** válasza:
89%

Ez egy egyre nagyobb probléma lesz a társadalomban, nők is sokan egyedül vannak ám, mert felszínesek nagyon és ők még jobban válogatnak.

A férfiaknál egyre többen lesznek ilyenek, köztük én is. Nem olyan könnyű találni egyetlen nőt is ahhoz, hogy kapcsolatban legyenek veled.

A mai felszínes világ ezt hozta a társadalomra, nem véletlen hogy egyre kevesebb gyerek születik az országban, és ez a tendencia folytatódni is fog. A csok-al se tudják ezt megállítani, mert az ezen nem igazán segít.

Társkeresőn nézelődtem, és 35 éves nők is még kiírták simán, hogy később akarnak majd gyereket.

Nem azt mondom, hogy nem lehet nekik már, csak azért mire találnak valakit... és még pár év kell mire azért összehangolódnak, összeköltöznek mondjuk, és 40 évesen szülni az azért nem egyszerű dolog, és kockázatos is.

2023. máj. 19. 21:20
 20/24 A kérdező kommentje:

19. Fixen kockázatos. Nem lennék a baba helyében hiszen jóval nagyobb a kockázat (Down-kór stb.)

Nemrég tettem egy kis sétát Pesten a Dunapart mellett. Azt láttam hogy tetoválás minden mennyiségben, rózsaszín haj, kereszt lógós fülbevaló srácon stb. Cigi vagy iqos minden mennyiségben. A külső nagyon túl van tolva. Nem tagadom én is igényesebben fel szoktam öltözni de mikor meghallom hogyan beszélnek sokan, milyen alpári szóhasználattal akkor elmegy a kedvem.

Keresem azokat a lányokat akik szebbek, akiknek nem a tetoválás, műköröm a legfontosabb. Emellett nem a férfi hátán szeretnének mindenáron felkapaszkodni az életben, hogy előrébb juthassanak

2023. máj. 19. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!