Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fesztiválokon könnyebb csajozni mint máshol?
10-e
Magyar fesztiválokon nagyon nem ez süt le, hogy az emberek lazulni és zenét hallgatni járnak. Hanem az, hogy 2 percenként ki kell dobni valakit, mert rengeteg a verekedés a frusztrált pasik között a nők (és azok hiánya) miatt.
A magyarok a nőkért való fizikai versenyért járnak fesztiválozni. Nem hogy még lazuljanak.. hol élsz te, Svájcban?
Én kifejezetten ilyen szándékkal mentem régebben fesztiválokra, maga a zene sosem érdekelt, leírom a szubjektív tapasztalatom:
- Csak akkor könnyű, ha amúgy is sok ismerősöd van. Mert ismerősök is hozzák az ismerőseiket (pl. egyetemi csaj évfolyamtárs a barátnőit) és így nem tűnsz furának, hogy külsősként próbálsz bepofátlankodni egy társaságba.
- Amúgy este koncertek alatt kifejezetten nehezített a terep: egymás szavát sem halljátok, a tömegben pillanatok alatt elsodródtok, ha pedig elmész piát venni, akkor telefonos/online kontakt nélkül sose fogod újra látni. Magyarul, ha nincs 100%-ban rádkattanva a csaj, akkor kb. elég pár másodpercre elfordulni és el is tűnt.
- Szebb lányok amúgy hamar frusztráltak lesznek, mert kb. állandóan bepróbálkoznak náluk. Tavaly jártam úgy, hogy kézen fogva mentem elől "utat törni", közben 5 perc alatt 3-an bepróbálkoztak a lánynál, mert annyira részegek voltak, hogy azt sem vették észre, hogy nem egyedül van.
- Szintén tipikus, hogy ha össze is jön valaki, akkor kiderül, hogy 200 km-re lakik amúgy (ami akkor gond, ha hosszabb távra keresne az ember)...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!