Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
33 éves szűz férfiként van esélyem párt találni?
Figyelt kérdés
Vezető beosztású,saját vállalkozással rendelkező, sportos, jó beszélőkével megáldott ember vagyok, de idáig minden nő elutasított hiába próbálkoztam. A külsőt tekintve nincsen mércém, belsőleg szeretnék egy hozzám passzoló társat. Kissé tanácstalan vagyok, mert úgy érzem sok mindent elértem az életben viszont a nők levegőnek néztek mindig is. Nem, nem vagyon incel, szeretem a nőket, szívesen nevelném más gyerekét is, és kifejezetten tetszenek a nálam idősebb nők.2023. máj. 17. 17:46
31/32 A kérdező kommentje:
Nekem is megfelelne a 2-3 gyerekes Kasszas Erzsi. Számomra ezek csak külsőségek, nem annyira érdekelnek. Amúgy igényesen oltozkodom, sportolok, adok magamra, de ezt azért, mert én érzem magam így jól, plusz vezetőként, vállalkozóként ez dukál.
2023. máj. 18. 11:55
32/32 anonim válasza:
Találd ki, miért. Ha tudod a probléma okát, akkor közel jársz ahhoz, hogy orvosold.
Szakember is segíthet ebben.
Üdv,
26F (szűz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!