Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 33 éves szűz férfiként van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

33 éves szűz férfiként van esélyem párt találni?

Figyelt kérdés
Vezető beosztású,saját vállalkozással rendelkező, sportos, jó beszélőkével megáldott ember vagyok, de idáig minden nő elutasított hiába próbálkoztam. A külsőt tekintve nincsen mércém, belsőleg szeretnék egy hozzám passzoló társat. Kissé tanácstalan vagyok, mert úgy érzem sok mindent elértem az életben viszont a nők levegőnek néztek mindig is. Nem, nem vagyon incel, szeretem a nőket, szívesen nevelném más gyerekét is, és kifejezetten tetszenek a nálam idősebb nők.

2023. máj. 17. 17:46
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
35%

Csúnya az arcod, vagy mi a gond veled?

Szerintem van esèlyed, ha gyerekes nő is jó.

2023. máj. 17. 18:55
 12/32 anonim ***** válasza:
10%

eddig mi a franct csináltál?

kevés nőnél próbálkoztál, vagy mi?

2023. máj. 17. 19:00
 13/32 anonim ***** válasza:
24%
Nem értem, hogy miért utasítottak el. Még a csúnya pasiknak is van nője. Tán szippantós céged van?
2023. máj. 17. 19:01
 14/32 anonim ***** válasza:
Sztem vezető beosztásba, saját vállalkozást csinálni mellette ami meg fut is nehezebb dolog mint csajozni. Ha az ment akkor megy majd ez is.
2023. máj. 17. 19:04
 15/32 anonim ***** válasza:
85%
Egyebkent meg inkább lennék szűz akinek másik oldalról legalabb oké az elete, mint mondjuk egy amúgy csajozó gep aki csoro meg sor mellett dolgozik napi 12 órákat. Persze kinek mi.
2023. máj. 17. 19:11
 16/32 anonim ***** válasza:
85%
7. Attól még lehet a kérdező csúnya és alacsony.
2023. máj. 17. 19:52
 17/32 anonim ***** válasza:
72%

Nőként irom, nem. Amiket itt olvasok...elborzadok, mi lett a mai világból. Mindenhol mindenki azt nézi, hogy hol jár jobban. Senki nem hajlandó osztozni, megosztani amije van.

Én nagyon szerencsés vagyok mert olyan társra leltem aki szintén ugyanigy gondolkodik, de őt is sokan elutasitották, nem is volt még élettársi kapcsolatban sem.

Én az embert néztem...nem a külsőt, nem a vagyont. De mindenki más azt fogja sajnos.

2023. máj. 17. 19:58
 18/32 anonim ***** válasza:
88%
Nőként írom, szerintem van esélyed. Amiket felsoorltál az nagyon jó alap. De sajnos tényleg ami itt megy, meg az internetes társkeresőkön fleg, az valóban elborzasztó. Teljesen normális 20+ 30+ éves férfiak nem találnak párt, mert a társkeresési preferenciák mindkét nemnél nagyon eltolódtak, torzultak.
2023. máj. 17. 20:06
 19/32 anonim ***** válasza:
73%

Nézd, ha ennek csak a fele igaz volna, találhatnál magadnak szép, fiatal, intelligens és művelt, gyerektelen nőt is. Szóval vagy hazudsz, vagy halvány lila gőzöd sincs, hogy hogyan kell bánni egy nővel. De olyan mértékben nem tudod, hogy valószínűleg egyenesen taszító számukra a viselkedésed.

Írom ezt 33F szűzként, de úgy, hogy az utóbbi időszakban komoly haladást értem el ezen a téren és biztos vagyok benne, hogy nem fogok szűzként meghalni.

2023. máj. 17. 20:18
 20/32 anonim ***** válasza:
57%
Ha tehetos vagy, adod magadra, akkor siman van eselyed. Csak ne mondd hogy szuz vagy, hanem csak azt hogy 1-2 alkalmad volt, igy meg tapasztalatlan vagy.
2023. máj. 17. 20:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!