Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
33 éves férfiként még reménykedhetek, hogy megtalálom az igazit?
Az én történetem nagyon szánalmas sajnos. A külsőmmel nincs baj, a környezetem szerint jó megjelenésű férfi vagyok, külső szemmel minden oké velem, DE átlagon aluli a pénisz méretem, ezen kívül merevedési problémáim is vannak és ha még nem lenne elég korai magömléssel is küszködök. Emiatt a nulla alatt van az önbecsülésem, tele vagyok gátlásokkal és sokszor el vagyok keseredve amiatt, hogy úgy érzem emiatt egy nő mellett sem lehetek igazán biztonságban és mindenki el fog hagyni.
A korábbi kapcsolataimra is ez volt jellemző, egyik sem tartott másfél évnél tovább emiatt, volt aki bevallotta, hogy a szex miatt hagyott el, volt, aki másra fogta. Több lányt ezért utasítottam el, mert már lelkileg nagyon megterhel, hogy úgyis tudom mi lesz a vége.
Létezhet olyan nő, aki nem igényli erőteljesen a szexualitást? Olykor ki tudom elégíteni a nőket a péniszemmel is, de ez havi 2-3 alkalom.
Más is van hasonló cipőben? ha igen, Te hogy kezeled a helyzetet, nagyon egyedül érzem magam emiatt :(
#4 nem szerettem volna ennél hosszabbra nyújtani a leírásomat, de azt még szeretném hozzátenni, hogy nyilván már megfordult a fejemben, hogy tehetnék ezügyben valamit. Voltam többször urológus szakorvosnál a problémámmal. írt fel potencianövelő szert, ami bizonyos esetekben hatásos is volt, viszont hiába áll, ha 2 perc után elspriccelek, másodjára pedig már szintén nehezen merevedik meg. A péniszem mérete pedig 11 cm de cserébe legalább vékony. A korai magömlésre javasolta az orvosom az E vitamint, valamint különböző technikákat, amik nem voltak túl hatásosak nálam.
Volt olyan, hogy barátnőm egész éjszaka próbálta felállítani, de nem sikerült. Másnap reggel sírva vezettem a magánklinikára, hogy csináljanak velem valamit, mert lelkileg hihetetlenül megterhel ez az egész. De ezt Te nem fogod úgysem megérteni, csak az tudja, aki benne van.
Az egyik exem jutott eszembe a kérdés alapján.
Régen 16–17 centis vastag pénisze volt és korai magömlése, nem tudom mit csinált vele, de 11-12 centi “maradt” 10 évre rá, és vékony lett és nem is teljesen kemény.. Úgy éreztem, minta egy kis hegyes pálcikával döfködnének. Kellemetlen volt és a korai magömlése 1 percről 3-5 re lett kinyújtva.
Jelenleg párkapcsolatban van, nem izmos, nem jóképű.
Van esélyed, ha neki is. És még csak nem is ő a legkisebb farkú exem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!