Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 33 éves férfiként még reményke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

33 éves férfiként még reménykedhetek, hogy megtalálom az igazit?

Figyelt kérdés

Az én történetem nagyon szánalmas sajnos. A külsőmmel nincs baj, a környezetem szerint jó megjelenésű férfi vagyok, külső szemmel minden oké velem, DE átlagon aluli a pénisz méretem, ezen kívül merevedési problémáim is vannak és ha még nem lenne elég korai magömléssel is küszködök. Emiatt a nulla alatt van az önbecsülésem, tele vagyok gátlásokkal és sokszor el vagyok keseredve amiatt, hogy úgy érzem emiatt egy nő mellett sem lehetek igazán biztonságban és mindenki el fog hagyni.

A korábbi kapcsolataimra is ez volt jellemző, egyik sem tartott másfél évnél tovább emiatt, volt aki bevallotta, hogy a szex miatt hagyott el, volt, aki másra fogta. Több lányt ezért utasítottam el, mert már lelkileg nagyon megterhel, hogy úgyis tudom mi lesz a vége.

Létezhet olyan nő, aki nem igényli erőteljesen a szexualitást? Olykor ki tudom elégíteni a nőket a péniszemmel is, de ez havi 2-3 alkalom.

Más is van hasonló cipőben? ha igen, Te hogy kezeled a helyzetet, nagyon egyedül érzem magam emiatt :(

2020. márc. 23. 23:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Természetesen nem tudom átélni, amit te, mivel nő vagyok, de amiket a hozzászólásodban leírtál, egyáltalán nem lényegtelen apróság, így teljesen más a helyzet. Nekem volt kis méretű párom és messze vele volt a legjobb, mert viszont minden más tökéletes volt. Szóval szerintem arra fókuszálj, biztos, hogy lehet rajta változtatni idővel. Menj tovább! Ha nincs szervi ok, akkor szexológus és türelem. Biztos nem egyik napról a másikra lesz változás, de tuti, hogy lesz, ha nem adod fel.

2020. márc. 24. 11:39
 12/13 anonim ***** válasza:

A péniszméreteddel nem tudsz mit kezdeni ezt EL KELL FOGADNOD. Nicns csodaszer, titkos recept, brit tudósok.

Neked ennyi jutott, nincs mit tenni. DE! Valószínűleg a merevedési problémád pontosan a pénisz mérted miatti gátlásoktól alakult ki. Szóval békélj meg azzal, hogy ekkora mérettel is lehet mit kezdeni, sőt sokaknak még ekkora sincs (pl:. Indiában, Kínában, Japánban aztán mégis milyen sokan vannak nem? :D)

A korai magömlésre is van "ellenszer". Mégpedig a gyakorlás. Maszturbálj! Sokat! És amikor közel jársz, hogy elélvezz, hagyd abba és várj egy kicsit, majd folytasd és próbáld alapból lassan csinálni.

2020. márc. 24. 19:01
 13/13 anonim ***** válasza:
Csak akkor jössz lelkileg rendbe ha elfogadod hogy ekkora a mereted! Én egy idősebb 50 es nőt keresnék a helyedben, ha mindenképp egykorú kell akkor meg egy duci 30 as nőt. Ők elfogadobbak kis méret ugyileg.
2020. márc. 26. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!