Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
33 éves szűz férfiként van esélyem párt találni?
Ha valóban nem nézel ki jól, a társkeresőt mindenképpen hanyagold!
Javaslom, hogy menj el egy tánctanfolyamra. Salsa, vagy ilyesmi. Tele van férfire éhes egyedülálló nőkkel (és nőre éhes férfiakkal). Ha téged nem zavar az, hogy valószínűleg nálad kicsit idősebb és sok sebből vérző nőkről van szó (gyerekes, elhanyagolt, magányos, lehet lelki beteg is), akkor ott még válogathatsz is! Tűzbe tennék a kezüket egy hozzád hasonló férfiért.
Ronda vagy. A te példádon látszik igazán mi a fontos a mai világban.
Legyél jóképű ez az elsődleges, másodszor legyél magas és izmos (nem kigyúrt csak sportos) aztán legyen jó szöveges, tudj pofázni a semmiről is órákig majd végső soron legyen pénzed, egzisztenciád. Itt az utolsónál az a lényeg hogy látszódjon a vagyon. Tehát szintén mint külsőség kell, hogy megjelenjen: menő, drága ruhák, ékszerek, telefon, autó stb. Látszódjon hogy van benned hajlandóság költekezni, mert a nők is azt akarják hogy rájuk költsd a pénzt. Önmagában a gazdagság nem ér semmit.
Akarja a franc, hogy egy fèrfi rám költse a pènzèt.
Felnőtt ember vagyok, nem gyerek, akinek fizetgetnek mindent.
Lehet egy önismereti tanfolyamra is el kellene menned. Mert a nem előnyös külsőn kívül egyéb hendikepppjeid is vannak, amik miatt a nők nem ismerkednek veled szívesen. De te ezekről nem tudsz. Ezeket a további problémákat kellene kideríteni és dolgozni rajta.
Rossz külsejű pasi vagyok, de néhány perc beszélgetés után ragadnak rám a nők. Mert életvidám és optimista vagyok és tisztelem mindenkinek a társaságát. És szívesen barátkoztak, ismerkedtek (és jártak) velem, míg meg nem házasodtam. Pedig nem nézek ki jól, csula füleim vannak, és akkora orrom van, hogy egy mókus sírva hordaná tele mogyoróval.
"Azóta boldog, komoly párkapcsolatban élünk"
Gondolom, nem egy 22 eves orosz fehernemumodellel, hanem egy korodbeli, 2-3 gyerekes Kasszas Erzsivel....
38F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!