Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
33 éves férfiként aki nem veszi ki a részét a közösségi médiából, hogyan ismerhetnék meg olyan nőt aki hisz az igaz szerelembe?
Néhány ismerősöm elmondása alapján nagyon sokan valamilyen közösségi oldalon találták meg a szerelmet..Én Budapestről költöztem vidékre, a nyugalomba. Nagyon úgy érzem, hogy szükségem lenne egy igazi társra akivel tervezni lehet. Az online világtól tartok kicsit, h nem e tévesszük meg egymást az aktuális partner jelölttel..?
Köszönöm szépen a tapasztalatokat!
Hát mivel most a vírus miatt nem nagyon lehet sehová járkálni, így eléggé leszűkül a munkahely, iskola, internet világára az ismerkedés.
Szerintem 33 évesen még könnyen lehet interneten ismerkedni, főleg most, biztos sok szingli van kétségbeesve, így interneten próbálkozik.
Távol álljon tőlem, hogy az online platformokat valamiféle sátántól való kreálmánynak tartsam, de azért az is igaz, hogy a világ nem csak internetes oldalakból áll. Rengeteg nővel lehet othonról kimozdulva találkozni, akár munkába menet, akár egy sima séta, vagy bevásárlás közben. Igaz, most azért elővigyázatosnak kell lenni a járvány miatt, de ennek hamarosan úgyis vége lesz. (Remélem legalábbis.)
Ami pedig az internetet illeti: ott is ugyanazok az emberek vannak, mint a boltban, utcán, munkahelyen, stb, stb. Aki akar, az "offline" is tud hazudni. Aki meg értelmes, az sem offline, sem online nem kamuzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!