Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a jobb tarskereso felület?
A kérdező szavazást indított:
13 szavazat
Egyéb: valami élőben. Nem nem az alkohol áztatta diszkókról beszélek.
Inkább valami kör ahova szívesen eljársz.
2023. máj. 17. 13:12
Élőben, amúgy meg a Bumble :D
2023. máj. 17. 13:22
Ezt a Bumble-t nekem is ajánlották már. Tényleg ennyire jó?
2023. máj. 17. 13:26
4/29 A kérdező kommentje:
Randivonal 894 db 18-25 eves not mutat az egesz orszagban. Mondjuk ha abból 10% normalis van 90 no. Abbol 1 talan osszejohet de hogy ezert megeri-e a premiumot kifizetni nem tudom. Nem tul meggyozo eddig.
5/29 A kérdező kommentje:
A bumble egy feminista oldal. Ha túl jó profillal nyitsz ők élből indoklás nélkül le is tiltanak. Velem is ezt tették. Valahogy ezek a tarskeresok mintha arra lennenek kihegyezve hogy soha ne talaljanak egymasra a normalis emberek. Ugyanugy mint az lmbtq propaganda.
6/29 A kérdező kommentje:
Legalabbis fiukent ez volt. Elbol letiltott anelkul h barkivel is beszeltem volna. De persze volt egy ket strand furdoruhas izmos kep. Ilyenek.
Nalam nem az a gond h nem nezek ki jol hanem az h igenis jol nezek ki es "eldugnak" ellehetetlenitenek a tarskeresok.
Ezert gondoltam h a randivonal talan meg nem ennyire ujvilagi.
Hogy lehet egy társkereső feminista?
Mi az hogy túl jó profil?
És nyilván hogy a társkeresők is ugyan úgy pénz miatt léteznek. Nem az ember az elsődleges egy üzletembernek.
2023. máj. 17. 13:31
A tarskereso portalok abbol elnek, hogy az emberek megtalaljak ott a tarsukat. Az algoritmusokat ugy fejlesztettek ki, hogy mindenkinek a leheto legjobb talalatokat hozzak ki. Ha ugy gondolod, hogy az algoritmus teged leselejtezett, annak oka van. Azert nem lesz talalatod, mert mindenki negativan reagal rad, igy szepen elsullyeszt. A jol kinezes csak az egyik, nem is a leglenyegesebb resze egy parkapcsolatnak. Azon tul mid van?
2023. máj. 17. 13:49
Jaaaj, te vagy az, aki ellen összefogott a világ, hogy nehogy párt találj, pedig jól is nézel ki és normális is vagy?:D
Rég láttalak, legalább 2 hete nem raktál ki erről kérdést..
2023. máj. 17. 13:49
A Randivonalon nagyon régóta tapasztalom, hogy rengeteg a beképzelt, önző, vadkapitalista csávó minden korosztályban akkor is ha ingyenes a profilom, akkor is ha fizettem valamennyit.
2023. máj. 17. 13:54
További kérdések: