Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért elítélendő ha egy 39...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért elítélendő ha egy 39 éves férfi a szüleivel lakik?

Figyelt kérdés
Miért lenne jobb egy albérletre kidobni havi 150 ezret csak azért hogy elmondhassam a nőnek hogy egyedül élek? Saját lakást meg akkor tudnék venni a 250 ezres fizetésemből megspórolva ha majd 30 év múlva összejönne. Azt meg se élném.
2023. máj. 16. 13:18
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
78%
Inkább laknék az utcán mint hogy anyámèk bele dumáljanak az èletembe
2023. máj. 16. 14:41
 32/53 anonim ***** válasza:
89%
24es vagyok. 27 évesen vettem magamnak egy kis tanyát ahol egyedűl éltem évekig. Dolgoztam és tettem félre. Azóta sok év eltelt és most is egyedűl élek a saját házamban amit egyedűl, munkából keresett pénzen vettem!
2023. máj. 16. 14:45
 33/53 anonim ***** válasza:
75%
Mèg nyugodtan dugni se lehet, nem egészséges már ha egy férfi otthon èl az állat világban is a család elüldözi a hímeket kezdjen saját èletet mondjuk öket az èletre nevelték, ellenben a sok lúzerrel aki mèg magát se tudja ellátni anyu nèlkül
2023. máj. 16. 14:46
 34/53 anonim ***** válasza:
54%

23 évesen vettem a házam, hitellel, ami 30 éves koromra fog lejárni. Most egy olyan törlesztőt fizetek, ami háromnegyede a korábbi albérletem árának. Jah, és nő vagyok.

Amúgy egy kérdés: hogy lehet Budapesten 250-es nettót keresni, mikor kis vidéki városkában én eleve 350-et keresek? Diploma es egyéb speciális képzés nélkül.

2023. máj. 16. 15:35
 35/53 A kérdező kommentje:

34

Gyári meló

2023. máj. 16. 15:46
 36/53 anonim ***** válasza:
91%
Én nőként egyedül élek! Akkor igy most elvárhatom, hogy a férfi is annyira legyen felnőtt mint én? Tehát azert 40 felé már eljen egyedül? Egyébként, havi 250 ezerből, hogy akarsz nőt? Eleve a randik pénzbe kerülnek! Úgymint: mozi/vacsi/wellnes stb! Én fizetem a saját részemet, mert el tudom magamat tartani. Te ki tudod fizetni a tiédet?
2023. máj. 16. 16:15
 37/53 anonim ***** válasza:
84%

Inkább a 250-nel van gond, sztem, mert ez azt jelenti, hogy nem is törekszel többre. Párom amikor keveset keresett, vállalt másodállást, majd utána egy jól fizető melót keresett.

Hazamész, mit csinálsz?

2023. máj. 16. 16:23
 38/53 anonim ***** válasza:
85%
Nekem van lakásom, de nem arra van, hogy egy 40 évest idecuccoltassak, akiben semmi ambíció meg igény nincsen. De egy max 25 éves ellenben, akit megismertem, randizunk már jó ideje, látszik, hogy dolgozik egyedül is a jövőjéért csak még pályakezdő, az felőlem jöhet a gyerekszobájából.
2023. máj. 16. 16:24
 39/53 anonim ***** válasza:
6%
Ti miről beszétek? Én is hasonló korú vagyok mint a kérdező és "otthon" lakom ami NEM azt jelenti hogy a mama melletti szobában, hanem egy hatalmas ikerháznak a másik felében ami teljesen le van választva a másik házrészről, külön konyhával, fürdővel, nappalival hálóval, csak az udavar közös. Engem egyáltalán nem zavar hogy a "szomszédban" vannak a szüleim. Egyébként meg van saját lakásom ami ki van adva, hülye lennék odaköltözni amikor így plusz bevételre tehetek szert. Egyébként magamra mosok, főzök, takarítok, a rezsi közös egyedül. Tudom vannak nők akiknek ez sem tetszene mert jajj az anyós nehogy a közelbe legyen, hát nem egymást kerssük az biztos....
2023. máj. 16. 17:05
 40/53 anonim ***** válasza:
89%

39

Ez azért teljesen más!

2023. máj. 16. 17:09
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!