Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért elítélendő ha egy 39 éves férfi a szüleivel lakik?
Figyelt kérdés
Miért lenne jobb egy albérletre kidobni havi 150 ezret csak azért hogy elmondhassam a nőnek hogy egyedül élek? Saját lakást meg akkor tudnék venni a 250 ezres fizetésemből megspórolva ha majd 30 év múlva összejönne. Azt meg se élném.2023. máj. 16. 13:18
1/53 anonim válasza:
Miért nem opció a hitel? Kb annyiból jössz (vagy még olcsóbban), mint egy albérlet, és akkor már a sajátodat fizeted.
2/53 anonim válasza:
Eleve szexelni is csak ugy tudnánk, ha mindig hozzám megyünk! Legalábbis normális nő, úgy nem tud feloldódni, hogy anyós ott van a másik szobában! Ha 40 évesen nincs lakásod, az sokat elárul az anyagi helyzetedről is, elég illuziorombolo! Nekem nem.kéne ilyen pasi
3/53 A kérdező kommentje:
Első
250 nettó fizura nem adnak 40 millió hitelt! Sőt semmit ! (BP)
2023. máj. 16. 13:27
4/53 A kérdező kommentje:
2
Hat igen! Aranyásáshoz nem vagyok jó alany.
2023. máj. 16. 13:28
5/53 anonim válasza:
Kérdező, az aranyásás, hogy egy felnőtt ember privát teret akar magának és a párjának?
6/53 anonim válasza:
Mert valószínűleg egy tutyi mutyi luzer vagy aki ennyi èvesen otthon él ez az esetek 99% így van, anyuci pici fia ez nagyon red fleg a nőknèl
7/53 anonim válasza:
Én is ennyit kerestem eleinte, de mégis elmentem 22 évesen egyedül albérletbe nőként. Nem tudom komolyan venni az olyan embereket, akik ennyi idősen a szüleikkel élnek.
8/53 anonim válasza:
40 után lesz gáz.. nem tudsz kiszabadulni ebből a gyereklétből.. én is nagyon bírnám, ha gondoskodnának rólam... a szülők a hibásak, hogy nem neveltek önállóvá!
9/53 A kérdező kommentje:
5
És azt a nő se tudja biztosítani? Vagy ha neki van lakása az nem megoldás? Miért kötelező a férfinek is? Kettőben hogy lennének privátban ? Felesleges ha csak nem még is anyagias a hölgy.
2023. máj. 16. 13:47
10/53 anonim válasza:
Aki anyagias, az nem veled fog kezdeni, ne aggodj…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!